Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yapma ya geç döllenme felan olduysa o da kan sonucund çıkr mıydı üzüldüm
bir hafta kaldı bata çıkardı bence olsaydı, neyse moralimizi bozmak yok daha yolun başındayız önümüzdeki aylara bakacağız :) verelim şimdi yumurttlama testi siparişini onu deneyelim bakalım bu ayda :)

İnşallah ben 5 dk bekliyorum bu sefer 3 saat susuzlukla 10 dk bekleyetek yapacağım. Peki sabah mı yapıyorsun akşam mı brn çalıştıgım için mecburen akşam yapıyorum bir eksisi varmıdır acaba
Şöyle aslında hep akşam 5.20 gibi yapıyodum neden bende bilmiyorum sonra gün içinde test tam çıksın diye sıvı alımını 2 saat kesiyodum ama çıkmıcak korkusu ile gün içinde hiç su içmemeye başladım. Son zamanlarda sabah ilk idrarı yaptıktan sonra 2 saat yine sıvı almıyorum test yapıyorum daha iyi çıktığını fark ettim. Bazı günler koyulduğunu fark ettim çift yaptım bide geç gördüm yumurtlamayı çok korktum yumurtlamıcam falan veya kaçırdım diye

Bende bir iki kez yaptıgım oldu günde 50 li lmıştım testi sanırım bu ay bitiricem birde pko lu olduğum için döngüm çok belirsiz Allah büyük ne zaman yumurtlarım ya da yumurtlayamam mı

Bende bir iki kez yaptıgım oldu günde 50 li lmıştım testi sanırım bu ay bitiricem birde pko lu olduğum için döngüm çok belirsiz Allah büyük ne zaman yumurtlarım ya da yumurtlayamam mı
Yok yok yumurtlama olur mutlaka birgebeningünlüğünü okuyodum mesela yumurtlama beklerlen birisi 129. Günde görmüş dedim ne sabırlı insanlar var 3-5 gün nedir ki elinde sonunda görcem. Tabi insan sabırsız oluyo ama devam edin birkaç güne görürsünüz

Teşekkür ederim telkinlerin için inşallah uzun sürmeden görürüm

Siz bişey görüyo musunuz bunda ama ben tee sabah yapmıştım sonra testi açmayı öğrettiler açtım da delirdim mi acaba kuruma çizgisi olmadı da muhtemel tabi hatta %100

Eklentiler

• Screenshot_2021-06-29-20-19-25-324_com.android.chrome.png
    252,5 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_2021-06-29-20-37-21-634_com.miui.gallery.png
    361,7 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…