Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Emin olamadım bir de kendimde de çizgi görmüştüm artık idrar testlerine inancım yok 😁
Az önce yine yaptım shsjsjsj sabah predictor yapcam ama bende inanmıyorum tırt olacak heralde

Eklentiler

• IMG_20210629_222029.jpg
    IMG_20210629_222029.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 75
benimki laboquick o nasıl acaba :KK70: ama sabah 7de predictor yapcam ona göre inanırım
laboquick daha önce 1kez yaptim ben o zaman hamile degildim cunku korunuyorduk ama adetim cok gecikmisti yinede yaptim 2.çizgi yatay cikti aynen su sekil( -) 10dkka sora kayboldu o cizgi 😂 Genelde iyi diyorlar ama🤷‍♀️

Canim testte kullandigin markayi hic kullanmadim ben ama cok kisiden duydum burdada gördüm cift cizgi cikip hayal kirikligina ugrayan cok oluyormus yinede nasip kismet hayirlisi 🤲🏻
Öyle tabi, daha önce yanıltmamıştı artık daha çok beklerim yapmadan önce önümüzdeki aylarda :)

Kizlar bisey sorabilirmiyim 5 6 haftalik hamileyim bugun biraz kanama oldu kasiklarima agri girdi acile gittim doktor rahat rahat dusedebilir kaladabilir kanamam var diyosun dedi napcaz dedim yapcak bisey yok dedi benim istegimle bi progestan yazdi eve geldim aldim hemen ama kahve leke geliyo hala düsuk yaparmiyim cidden 2 de erken dogumum var

Kizlar bisey sorabilirmiyim 5 6 haftalik hamileyim bugun biraz kanama oldu kasiklarima agri girdi acile gittim doktor rahat rahat dusedebilir kaladabilir kanamam var diyosun dedi napcaz dedim yapcak bisey yok dedi benim istegimle bi progestan yazdi eve geldim aldim hemen ama kahve leke geliyo hala düsuk yaparmiyim cidden 2 de erken dogumum var
kadın doğum doktoruna gitmen daha doğru olur, kahverengi kanama olabilir diye biliyorum yinede alanında bir doktora gitmen daha doğru olur

ya kızlar ben bu kan testini çok mu erken yaptırdım acaba :KK43: yumurtanın çatlamasından sonra 8.günde beta hcg salgılanmaya başlar diyor videolarda doktorlar, benim bat 7 temmuz 14 gün geri gidersem yumurtanın çatlaması 23 haziran oluyor, 6. gün kan vermiş oluyorum kafamda yine deli sorular :KK70:

ya kızlar ben bu kan testini çok mu erken yaptırdım acaba :KK43: yumurtanın çatlamasından sonra 8.günde beta hcg salgılanmaya başlar diyor videolarda doktorlar, benim bat 7 temmuz 14 gün geri gidersem yumurtanın çatlaması 23 haziran oluyor, 6. gün kan vermiş oluyorum kafamda yine deli sorular :KK70:
bence çok çok erkenn benim yumurtlamadan itibaren 12. gün düşün 11. gün kasette çok silik gördüm dün attım hatta çoğu kişi göremedi ajksdhakj

bence çok çok erkenn benim yumurtlamadan itibaren 12. gün düşün 11. gün kasette çok silik gördüm dün attım hatta çoğu kişi göremedi ajksdhakj
neyse allah'tan umut kesilmez diyoruz :KK70: bu sefer adeti bekleyeceğim gecikirse idrar yaparım olmadı bozuk predictor var elimde hala :KK70:

X