Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha var batına zaten canım ondan silik çıkmıştır . İçini ferah tut Kan ver bencede doktorun dediği gibi hem için rahatlar hem takip etmiş olursun

İnş güzel sağlıklı sonuçlar alırsın canımm
İnşallah canım saat nasıl 6da olacak bilmiyorum :) bugünkü test dünden daha silikti sanki kafamı karıştırdı bu durum, çok düşük çıkacak pozitif çıksa bile zaten bir sonraki kan testine kadar stres olucam :)

P pera__ kullanıcı adının bir anlamı var mı benim için bir anlamı var kedimizim adı pera o yüzden unutmuyorum senin adını
kızımız olursa eşim Umay pera koymayı çok istiyo .oğlumuz olursada Uraz Atlas alırken pera diye aldım değiştiremedim sonrada kaldı eşim bilinçaltıma ne kadar işlediyse kızımız olsun diye

Güzel sonuçlar geçirki güzel olsun Erken olduğu için elbet düşük gelirse sonuçlar ama önemli olan artış değilmi canım

kızımız olursa eşim Umay pera koymayı çok istiyo .oğlumuz olursada Uraz Atlas alırken pera diye aldım değiştiremedim sonrada kaldı eşim bilinçaltıma ne kadar işlediyse kızımız olsun diye
pera güzel isim evet sen söyleyince bir alıcı gözle baktım da

benim yumurtlamanın 11. günü bugün ve aşırı regl belirtim var göğüslerime dokunmak ne mümkün sabah kaset test yapmıştım tırttı yarın sabah erken gebelik testi ile dener ağustos için dua etmeye başlarım artık

Öyle canım önemli olan artış ama ilk zamanlar çok stresli :)
Öyledir tabi ben hiç yaşamadığım için sizlerden öğrenicem Bende sınava gitmeden cuma günü kan mı versem acaba test yapmaktansa ama sanki regl olacakmışım gibi karnım ağrıyo böle değişik şekilde evet şimdi oldum diyorum WC ye gidiyorum ama gelen giden yok bunu hep olmadan 2 gün önce falan hissederdim bu sefer 9 gün önceden hissetmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…