Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşş canım ama biyandan kendimide hazırlıyorum ister istemez 🙈 şu kan sulandırıcı iğneler beni benden aldı zaten 9 ay günde 2 iğne Nası olucak diyede düşünmeye başladım çünkü hep göbeğime vurduğum için artık iğne zor geçiyo😖
ha bir ha iki gebelik olsunda :)) kol ve bacağın kaba etine de vuruluyormuş oralara da vursan ya

Koluma kendim yapamıyorum 🙈 bacaktada sanki etki etmez diye cesaret edemiyorum ama bacağa geçerim zorunlu olarak çünkü göbekten artık iğne geçmiyo🙈🤣🙈🤣göbek dinlenir sonra yine göbeğe💃💃
bir fark olacağını sanmıyorum ya sonuçta doktorlar söylüyor kol bacak göbek diye :)

Bilmiyorum ki laboquick marka internette çok kullanıcının yorumunu gördüm hepsi yumurtlamayı tutturmuş 😑
Bende laboquick kullanıyorum bir ara hu test bozuk falan dedim hatta 22.gün piki yakaladım devam edin :halay: Sabah ilk idrarı yaptıktan sonra 2saat daha sıvı almıyorum hiç testi yapıyorum gayet net çıkıyo. Ekleyim fotoda hatta
1F074AE3-2C84-400D-84D9-87F89B3953DD.jpeg

Bende laboquick kullanıyorum bir ara hu test bozuk falan dedim hatta 22.gün piki yakaladım devam edin :halay: Sabah ilk idrarı yaptıktan sonra 2saat daha sıvı almıyorum hiç testi yapıyorum gayet net çıkıyo. Ekleyim fotoda hatta
Eki Görüntüle 2879589
Çok teşekkür ederim 😊 devam etmekten başka çarem yok zaten bakalım inşallah bende piki görürüm 😊 siz idrarı damlatır damlatmaz sonuç alıyormusunuz yoksa 5 dk bekleyince mi çıkıyor

X