- 9 Aralık 2020
- 1.614
- 1.616
-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #1.461
Emin olamadım bir de kendimde de çizgi görmüştüm artık idrar testlerine inancım yokSiz bişey görüyo musunuz bundaama ben tee sabah yapmıştım sonra testi açmayı öğrettiler açtım da delirdim mi acaba kuruma çizgisi olmadı da muhtemel tabi hatta %100
İnşallah canımHakkinda hayirlisi olsun canim nasip başka bir aya
Az önce yine yaptım shsjsjsj sabah predictor yapcam ama bende inanmıyorum tırt olacak heraldeEmin olamadım bir de kendimde de çizgi görmüştüm artık idrar testlerine inancım yok
Canim testte kullandigin markayi hic kullanmadim ben ama cok kisiden duydum burdada gördüm cift cizgi cikip hayal kirikligina ugrayan cok oluyormus yinede nasip kismet hayirlisiİnşallah canım
benimki laboquick o nasıl acabaCanim testte kullandigin markayi hic kullanmadim ben ama cok kisiden duydum burdada gördüm cift cizgi cikip hayal kirikligina ugrayan cok oluyormus yinede nasip kismet hayirlisi
laboquick daha önce 1kez yaptim ben o zaman hamile degildim cunku korunuyorduk ama adetim cok gecikmisti yinede yaptim 2.çizgi yatay cikti aynen su sekil( -) 10dkka sora kayboldu o cizgibenimki laboquick o nasıl acabaama sabah 7de predictor yapcam ona göre inanırım
Bu sefer gördüm ben ikinci çizgiyi :) inşallah vardırAz önce yine yaptım shsjsjsj sabah predictor yapcam ama bende inanmıyorum tırt olacak heralde
Öyle tabi, daha önce yanıltmamıştı artık daha çok beklerim yapmadan önce önümüzdeki aylarda :)Canim testte kullandigin markayi hic kullanmadim ben ama cok kisiden duydum burdada gördüm cift cizgi cikip hayal kirikligina ugrayan cok oluyormus yinede nasip kismet hayirlisi
Hayirlisi olsun canim insallahÖyle tabi, daha önce yanıltmamıştı artık daha çok beklerim yapmadan önce önümüzdeki aylarda :)
bende kaldım :)Bir ağrı girdi sanırım ben regl olucamkaldım yine diğer aya
kadın doğum doktoruna gitmen daha doğru olur, kahverengi kanama olabilir diye biliyorum yinede alanında bir doktora gitmen daha doğru olurKizlar bisey sorabilirmiyim 5 6 haftalik hamileyim bugun biraz kanama oldu kasiklarima agri girdi acile gittim doktor rahat rahat dusedebilir kaladabilir kanamam var diyosun dedi napcaz dedim yapcak bisey yok dedi benim istegimle bi progestan yazdi eve geldim aldim hemen ama kahve leke geliyo hala düsuk yaparmiyim cidden 2 de erken dogumum var
hadi inşallah baya algılanabilir ikinci çizgiGünaydın kızlar sabah böyle çizgi çıktı gittim kan verdim sonucu yazcammm predictordan yaptım kasette yine hayaletimsiydi ondan değer çıksa bile az çıkar heralde
Maşallah baya koyu ikinci çizgi inşallah güzel haberlerini alırızzGünaydın kızlar sabah böyle çizgi çıktı gittim kan verdim sonucu yazcammm predictordan yaptım kasette yine hayaletimsiydi ondan değer çıksa bile az çıkar heralde
çizgi kamerada bile bu kadar belirgin çıkıyorsa :) inşallah vardırGünaydın kızlar sabah böyle çizgi çıktı gittim kan verdim sonucu yazcammm predictordan yaptım kasette yine hayaletimsiydi ondan değer çıksa bile az çıkar heralde
bence çok çok erkenn benim yumurtlamadan itibaren 12. gün düşün 11. gün kasette çok silik gördüm dün attım hatta çoğu kişi göremedi ajksdhakjya kızlar ben bu kan testini çok mu erken yaptırdım acabayumurtanın çatlamasından sonra 8.günde beta hcg salgılanmaya başlar diyor videolarda doktorlar, benim bat 7 temmuz 14 gün geri gidersem yumurtanın çatlaması 23 haziran oluyor, 6. gün kan vermiş oluyorum kafamda yine deli sorular
neyse allah'tan umut kesilmez diyoruzbence çok çok erkenn benim yumurtlamadan itibaren 12. gün düşün 11. gün kasette çok silik gördüm dün attım hatta çoğu kişi göremedi ajksdhakj