-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #1.421
Benimkide o markaydı canım ben gördüm piki. Sen suya biraz daha dikkat etBilmiyorum ki laboquick marka internette çok kullanıcının yorumunu gördüm hepsi yumurtlamayı tutturmuş
Aynen öyle canım:) olsun da isim kolay :)
İnşallah bilmeyiz gelecek batlarıBu temmızun ilk haftası çok hareketli heyecanlı geçecekSabırsızlıkla şu haftanında bitmesini istiyorum gerçi ben 6 temmuzda regl olursam diğer batta 31 Temmuz
İnşş canım ama biyandan kendimide hazırlıyorum ister istemezİnşallah bilmeyiz gelecek batları
ha bir ha iki gebelik olsunda :)) kol ve bacağın kaba etine de vuruluyormuş oralara da vursan yaİnşş canım ama biyandan kendimide hazırlıyorum ister istemezşu kan sulandırıcı iğneler beni benden aldı zaten 9 ay günde 2 iğne Nası olucak diyede düşünmeye başladım çünkü hep göbeğime vurduğum için artık iğne zor geçiyo
Koluma kendim yapamıyorumha bir ha iki gebelik olsunda :)) kol ve bacağın kaba etine de vuruluyormuş oralara da vursan ya
bir fark olacağını sanmıyorum ya sonuçta doktorlar söylüyor kol bacak göbek diye :)Koluma kendim yapamıyorumbacaktada sanki etki etmez diye cesaret edemiyorum ama bacağa geçerim zorunlu olarak çünkü göbekten artık iğne geçmiyo göbek dinlenir sonra yine göbeğe
Benim kuruntum işte sanki göbekten hemen etki ediyormuş gibi kafamda kurdumbir fark olacağını sanmıyorum ya sonuçta doktorlar söylüyor kol bacak göbek diye :)
Bende laboquick kullanıyorum bir ara hu test bozuk falan dedim hatta 22.gün piki yakaladım devam edinBilmiyorum ki laboquick marka internette çok kullanıcının yorumunu gördüm hepsi yumurtlamayı tutturmuş
yarın erken gebelik idrarı ile çıkabilir, çıkmayada bilir ama kan çıkar muhtemelenCuma günü çatlamadan itibaren 11.gün oluyo kan versem varsa çıkar mı kiminiminikbirkus batı ne bekleyemicem ben hatta şimdi test yapasım var ama çıkmaz eminim .
Bende bir tane kaset test var onuda yapsamda çıkmaz en iyisi cumayı bekleyipyarın erken gebelik idrarı ile çıkabilir, çıkmayada bilir ama kan çıkar muhtemelen
hemen bitiyorlar ya sormaBende bir tane kaset test var onuda yapsamda çıkmaz en iyisi cumayı bekleyip
kan vermekşurda ne kaldı zaten geçen ay öle testleri bitirmeyecekmişim 10 gün önceden başlamıştım yapmaya
Aynen birde bozuk diye çift çift yaptımhemen bitiyorlar ya sorma
Çok teşekkür ederimBende laboquick kullanıyorum bir ara hu test bozuk falan dedim hatta 22.gün piki yakaladım devam edinSabah ilk idrarı yaptıktan sonra 2saat daha sıvı almıyorum hiç testi yapıyorum gayet net çıkıyo. Ekleyim fotoda hatta
Eki Görüntüle 2879589
Görürsün kuzum merak etme birkaç güne Pik olurÇok teşekkür ederimdevam etmekten başka çarem yok zaten bakalım inşallah bende piki görürüm siz idrarı damlatır damlatmaz sonuç alıyormusunuz yoksa 5 dk bekleyince mi çıkıyor
İnşallahGörürsün kuzum merak etme birkaç güne Pik olurBütün testeri alarm kurup damlattıktan 10 dk sonra çektim hemen
değer çok mu düşük ya artmaz gibi mii erken ya sonuçtabenim çizgi hayali çıktı kızlar maalesef, kan testi negatif önümüzdeki aylara kaldık
0.3 canım artıcak gibi değil :)değer çok mu düşük ya artmaz gibi mii erken ya sonuçta