- 8 Haziran 2021
- 141
- 83
- 27
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #1.441
Yapma ya geç döllenme felan olduysa o da kan sonucund çıkr mıydı üzüldümbenim çizgi hayali çıktı kızlar maalesef, kan testi negatif önümüzdeki aylara kaldık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapma ya geç döllenme felan olduysa o da kan sonucund çıkr mıydı üzüldümbenim çizgi hayali çıktı kızlar maalesef, kan testi negatif önümüzdeki aylara kaldık
bir hafta kaldı bata çıkardı bence olsaydı, neyse moralimizi bozmak yok daha yolun başındayız önümüzdeki aylara bakacağız :) verelim şimdi yumurttlama testi siparişini onu deneyelim bakalım bu ayda :)Yapma ya geç döllenme felan olduysa o da kan sonucund çıkr mıydı üzüldüm
Senin bata daha var canım dur biraz daha beklebenim çizgi hayali çıktı kızlar maalesef, kan testi negatif önümüzdeki aylara kaldık
0.3 çıkmış oradan dönmez bence adet belirtisi sanırım benim vucüt sıcaklığı onda da oluyor çünküSenin bata daha var canım dur biraz daha bekle
hayırlısı ama benim içimde hala umut var nedense senin için biz batı bekleyelim beraber0.3 çıkmış oradan dönmez bence adet belirtisi sanırım benim vucüt sıcaklığı onda da oluyor çünkü
sivilcelerim de geldi adette gelir gibi geliyor bana artıkhayırlısı ama benim içimde hala umut var nedense senin için biz batı bekleyelim beraber
Şöyle aslında hep akşam 5.20 gibi yapıyodum neden bende bilmiyorum sonra gün içinde test tam çıksın diye sıvı alımını 2 saat kesiyodum ama çıkmıcak korkusu ile gün içinde hiç su içmemeye başladım. Son zamanlarda sabah ilk idrarı yaptıktan sonra 2 saat yine sıvı almıyorum test yapıyorum daha iyi çıktığını fark ettim. Bazı günler koyulduğunu fark ettim çift yaptım bide geç gördüm yumurtlamayı çok korktum yumurtlamıcam falan veya kaçırdım diyeİnşallah ben 5 dk bekliyorum bu sefer 3 saat susuzlukla 10 dk bekleyetek yapacağım. Peki sabah mı yapıyorsun akşam mı brn çalıştıgım için mecburen akşam yapıyorum bir eksisi varmıdır acaba
Sivilce bendede çıktı 2-3 tane ama gebelik hormonlarındanda olabiliyormuş yine bigün kendimi sonuna kadar kandırıyorumdur hahahsivilcelerim de geldi adette gelir gibi geliyor bana artık
yok ben sabah kan testi verdim, negatif çıktı ben kandıramıyorum kendimi, test sonucu çıkana kadar kandırıyordumSivilce bendede çıktı 2-3 tane ama gebelik hormonlarındanda olabiliyormuş yine bigün kendimi sonuna kadar kandırıyorumdur hahah
benimde karnım ağrıyo off. Neyse bata 7 gün hala umut varsivilcelerim de geldi adette gelir gibi geliyor bana artık
hayırlısı canımcımbenimde karnım ağrıyo off. Neyse bata 7 gün hala umut var
Moral bozmak yok yola devam canımmhayırlısı canımcım
sen çatlamadan mı sayıyosun yumurtlamadan mı peraaMoral bozmak yok yola devam canımm
Döngüm uzun olmasa sorun değil bu yumurta olmadı hemen diğeri gelsin çabucak geçse falan mesela 21.gün nedir yayok ben sabah kan testi verdim, negatif çıktı ben kandıramıyorum kendimi, test sonucu çıkana kadar kandırıyordum
Evet her gün ayrı stresDöngüm uzun olmasa sorun değil bu yumurta olmadı hemen diğeri gelsin çabucak geçse falan mesela 21.gün nedir ya
Bende bir iki kez yaptıgım oldu günde 50 li lmıştım testi sanırım bu ay bitiricem birde pko lu olduğum için döngüm çok belirsiz Allah büyük ne zaman yumurtlarım ya da yumurtlayamam mıŞöyle aslında hep akşam 5.20 gibi yapıyodum neden bende bilmiyorum sonra gün içinde test tam çıksın diye sıvı alımını 2 saat kesiyodum ama çıkmıcak korkusu ile gün içinde hiç su içmemeye başladım. Son zamanlarda sabah ilk idrarı yaptıktan sonra 2 saat yine sıvı almıyorum test yapıyorum daha iyi çıktığını fark ettim. Bazı günler koyulduğunu fark ettim çift yaptım bide geç gördüm yumurtlamayı çok korktum yumurtlamıcam falan veya kaçırdım diye
Yok yok yumurtlama olur mutlaka birgebeningünlüğünü okuyodum mesela yumurtlama beklerlen birisi 129. Günde görmüş dedim ne sabırlı insanlar var 3-5 gün nedir ki elinde sonunda görcem. Tabi insan sabırsız oluyo ama devam edin birkaç güne görürsünüzBende bir iki kez yaptıgım oldu günde 50 li lmıştım testi sanırım bu ay bitiricem birde pko lu olduğum için döngüm çok belirsiz Allah büyük ne zaman yumurtlarım ya da yumurtlayamam mı
Teşekkür ederim telkinlerin için inşallah uzun sürmeden görürümYok yok yumurtlama olur mutlaka birgebeningünlüğünü okuyodum mesela yumurtlama beklerlen birisi 129. Günde görmüş dedim ne sabırlı insanlar var 3-5 gün nedir ki elinde sonunda görcem. Tabi insan sabırsız oluyo ama devam edin birkaç güne görürsünüz
Hakkinda hayirlisi olsun canim nasip başka bir ayabenim çizgi hayali çıktı kızlar maalesef, kan testi negatif önümüzdeki aylara kaldık