-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #1.381
Günaydın benim çatlamaya göre bakarsam bat 6 gün kaset test yapayım dedim leş hiçbir şey çıkmadıgünaydın kızlar, bu sabah testi tekrarladım. Ama bu sefer daha silik sanki bilemedim, daha belirgin olmadı yani sabah idrarı. Ümitlenmemek daha mantıklı sanırım bilemiyorumdoktorum kan ver dedi ama biraz daha beklesem mi diyorum bat 8 bugün
içim içimi yiyor valla :) bir çizgi görüyorum ama bir tek ben görüyorumGünaydın benim çatlamaya göre bakarsam bat 6 gün kaset test yapayım dedim leş hiçbir şey çıkmadıyarın erken gebelik testi yapmaya başlıcam
İnşallah güzel günler yakındır :)Hayırlı haberlerini alırız insallah
Merhaba, ekledim sizi de tabloya. Hoş geldinizmerhaba herkese. benim de yaş 22 bat 8 temmuz
ay inşallah. 2.5 seneyi geçti evleneli bir gün bile korunmadıkMerhaba, ekledim sizi de tabloya. Hoş geldinizgüzel haberler verirsiniz inşallah en kısa zamanda
sorun ne peki bakıldı mı, eşine sana vs.ay inşallah. 2.5 seneyi geçti evleneli bir gün bile korunmadıkdoktor takibiyle 7. denememdeyim
evett bakıldı ikimize de. rahim filmi de çekildim. bi sorun yok görünürde her şey çok iyi. hormonlar da öyle. evlendikten sonra hızla kilo aldım şuan kilomdan mütevellit olmuyor desem evlendiğimde hiç kilo problemim yoktusorun ne peki bakıldı mı, eşine sana vs.
maalesef ki sebepsiz de olabiliyor bu durumlar, inşallah bir an önce kavuşursun sağlıklı bir evladaevett bakıldı ikimize de. rahim filmi de çekildim. bi sorun yok görünürde her şey çok iyi. hormonlar da öyle. evlendikten sonra hızla kilo aldım şuan kilomdan mütevellit olmuyor desem evlendiğimde hiç kilo problemim yoktu
hayırlısı olsun inşallah. bata çok var daha gerçi senin dimiben gidip kan tahlili verdim sağlık ocağına, akşama doğru çıkar sanırım sonucu. En azından netleştiririm kafamda hayırlısı neyse o olsun
aminn. bekleyen herkes inşallahmaalesef ki sebepsiz de olabiliyor bu durumlar, inşallah bir an önce kavuşursun sağlıklı bir evlada
8 gün var canım daha, varsa yoksa kısmı netleşir herhalde bugün sonuç çıkıncahayırlısı olsun inşallah. bata çok var daha gerçi senin dimi
normal bence çokta az değil zaten listedekiler, hamile olunca iki kişilik yenmesi gerektiğini düşünmüyorum :) zaten süreç boyunca bir sürü vitamin takviyesi veriyor doktorlarkızlar benim bir arkadaşım var. şu anda 32 haftalık ve sadece 6 kilo aldı. Kilo takıntısı olan bir arkadaşım :) Hamileliğini öğrendiği zaman bir diyetisyene gitti. Günlük olarak beslenme şeklini bana da iletti. Burada sizinle de paylaşmak istedim. Sizce çok az mı yiyor yoksa gayet iyi mi. Bu arada bebek gayet haftasına göre kilosu boyu iyi. bu beslenme şeklinde saatlere muhakkak uyulması gerekiyormuş. Yemek yemeği bir ilaç saati gelmiş gibi takip edeceksin bu psikolojiye bürünerek ilerle demiş doktoru.
Sabah 08.00
-1 su bardağı süt, 1 yumurta
-1 kibrit kutusu kadar peynir (30 gr.)
-5 adet zeytin
-1 tatlı kaşığı bal-reçel veya pekmez
-Söğüş salata, 1 dilim ekmek
Kuşluk 11.00
-1 porsiyon meyve ya da 1 avuç çerez
Öğle 13.30-akşam 18.30
-2 köfte kadar et, ya da yağsız 100 gr. (tavuk, hindi, balık, dana eti) öğle ya da akşam
-1 kâse çorba (mercimek, tarhana, sebze vs.)
-1 tabak zeytinyağlı sebze yemeği öğle ya da akşam
- 1 tabak baklagiller öğle ya da akşam (hafta da 3 gün baklagiller yemeği)
-2 yemek kaşığı makarna veya pilav
-Yeşil salata
-1 kâse yoğurt, 1 ince dilim ekmek
İkindi 16.00
-1 porsiyon meyve, 1 su bardağı süt veya yoğurt ya da 1 avuç çerez (ceviz özellikle)
Yatarken
-1 su bardağı süt
uygulamadan yüklenmiyor kuzum google dan falan aç siteyi öyle yükleeKızlar uygulamadan foto yükleyen varmı buraya ben yükleyemiyorumm ovülasyon testlerimi dünden beri atamıyorum bu yüzden