Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba. Inşallah hepiniz en güzel sonucları alırsınız 🥰 Ben birşey sormak istiyorum. Bilgisi olan var mıdır? Ya da tecrübeli olanlar 😇 6+4gunluk hamileyim. Kasigimda ve belimde bazen ciddi ağrılar oluyo. Göğüslerime elimi dahi vuramıyorum. Bunlar normal ağrılar mi? Çok bilgim olmadığı için tereddüt ettim
Kasık ağrıları rahim genişlediği için normal kabul ediliyor diye biliyorum. Göğüs ağrılarıda aynı şekilde, göğüsler büyümeye başladığı için ağrı oluşuyor. Yine de içini rahatlacak ise bir doktora gözükmende faydalı olur. Sağlıkla dünyaya gelir inşallah bebeğin :KK200:

Kizlar gittim smdi hastaneden geliyorum muayene yaptı cok şükür rahmim temiz birsey yok dedi ilac verdi adetten snra kullan bebek düşünüyorsan dedi imom primo folik asit bunu verdi addetn once kullansam sorun olmaz degilmi soramadim doktora 🤷🏼🤷🏻‍♀️

Kizlar gittim smdi hastaneden geliyorum muayene yaptı cok şükür rahmim temiz birsey yok dedi ilac verdi adetten snra kullan bebek düşünüyorsan dedi imom primo folik asit bunu verdi addetn once kullansam sorun olmaz degilmi soramadim doktora 🤷🏼🤷🏻‍♀️
Gözün aydın, folik aside hemen başlayabilirsin. Hamile kalmadan 3 ay önce başlanmasını öneriyorlar zaten, adetle bir alakası yok :KK200:

Kasık ağrıları rahim genişlediği için normal kabul ediliyor diye biliyorum. Göğüs ağrılarıda aynı şekilde, göğüsler büyümeye başladığı için ağrı oluşuyor. Yine de içini rahatlacak ise bir doktora gözükmende faydalı olur. Sağlıkla dünyaya gelir inşallah bebeğin :KK200:
Teşekkür ederim arkadaşım 🥰🥰 amin cümlemizin inşallah. Pazartesi kontrolüm var. Bekleyeyim bakalım o zamana kadar 😇

Kizlar anlayan varsa testime bakabilir mi

Eklentiler

• IMG20210430181552.jpg
    IMG20210430181552.jpg
    26,2 KB · Görüntüleme: 70
Adet olacak gibi hissediyorum kahverengi çok aç akıntı gördüm bugün iki defa leke gibi sadece başka gelen giden bişey yok

Adet olacak gibi hissediyorum kahverengi çok aç akıntı gördüm bugün iki defa leke gibi sadece başka gelen giden bişey yok
kahverengi akıntı problemli değil diye biliyorum ama en kısa zamanda doktor kontrolüne gidip kan tahlili vermenizde fayda var :KK200: Sağlıkla devam eder inşallah

X