- 5 Nisan 2021
- 409
- 311
- 27
-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #1.281
İnsallah temmuz sonu hayirli haberini aliriz canimGeldi benim hic sasmayan bat yeni tarih 23 temmuz bu ay bur gebenin günlüğündeki ovulasyon testlerinden alacağım hadi hayırlısı :)
miniminikbirkus 5 ay denemesi :/
Yok ona bakılmadı kan tahlilini mart ayında yaptırmıştım fsh prolaktin herşey güzel olması gerektiği gibi çıktı. Bunları şimdiki doktorum da gördü sonuçları ama gerek görmedi tekrar kan tahlilineAmh değerinize baktırdınız mı
Hayırlısı canımYok ona bakılmadı kan tahlilini mart ayında yaptırmıştım fsh prolaktin herşey güzel olması gerektiği gibi çıktı. Bunları şimdiki doktorum da gördü sonuçları ama gerek görmedi tekrar kan tahliline
benimdee 10 gün :) çatlamadan sonra 12. gün testte belli oluyor diyorlar :)Merhaba! Kızlarrbugünler neden geçmiyor bata son 9 gün yumurtlamadan mı çatlamadan mı itibaren sayıyorduk ?
PDF ya zaten sayınca 22 si çatlamaydıbenimdee 10 gün :) çatlamadan sonra 12. gün testte belli oluyor diyorlar :)
Sen pazertesi yapacakmısın test canımbenimdee 10 gün :) çatlamadan sonra 12. gün testte belli oluyor diyorlar :)
:)) az kaldı bakalım, bende ne zaman test yapsam bilemiyorum. Hiç belirtim yok, bu ay olmamış olabilir sanırım :)PDF ya zaten sayınca 22 si çatlamaydı3 Temmuz a kadar kim sabredecek yüne bastı bir heyecan zaten regle kalıo 3 gün Offfff offff
azıcık belirti hissetsem hemen yapıcam amaSen pazertesi yapacakmısın test canım
Bendede hiç belirti yok:)) az kaldı bakalım, bende ne zaman test yapsam bilemiyorum. Hiç belirtim yok, bu ay olmamış olabilir sanırım :)
Evet dinledikçe olmayan şeyi hissediyor insan, unutunca gittiğini farkediyorsun belirtininBendede hiç belirti yokHiç ama sadece karnım ağrıyo sanki regl olacakmışım gibi arada bu ilk defa oluyo gerçi psikolojikte olabilir onuda bilmiyorum ders çalışmam gerek oturup kendimde belirti aramaya çalışıyorum
Rüyamda çocuğum doğmuş ama giyecek bir tane kıyafeti yokazıcık belirti hissetsem hemen yapıcam ama
Aslında şu ders moduna girsem herşeyi unutacam ama konsantre olamıyorumEvet dinledikçe olmayan şeyi hissediyor insan, unutunca gittiğini farkediyorsun belirtinin
Evet insan bakıyor ister istemez sürekliAslında şu ders moduna girsem herşeyi unutacam ama konsantre olamıyorumbi takvime bi buraya bakmaktan kendimi alamıyorum ki
Oooo oralara girersen yandıkBirde şimdi bir korku bastı hamile kalırsam ya doğuramaZsam ya bebeğe yetemezsem diye bi panik
Neyse daha girmeyelim şimdidenOooo oralara girersen yandık
Benim testler daha gelmedi, belki yarın gelirNeyse daha girmeyelim şimdiden
Yok yok sen salı yapBenim testler daha gelmedi, belki yarın geliryarın sabah idrarını kaçırmış oluyorum zaten ilk salı yapabilirim ama azıcık beklesem mi bilemiyorum belirtimde yok