- 5 Nisan 2020
- 976
- 871
- 37
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #1.301
inşallah canım benimHayırlısı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım benimHayırlısı canım
İnşallah canım hayırlısıYok yok sen salı yapinş Bu emojiyle yanıt verirsin bana
Adet döngün kaç gün18. günüm ve ovülasyonda halen pik görmedim bu aya dair ümidimi kesmiş bulunmaktayım
Pko olduğum için asla düzenli bir adetim olmadı 30 gün sürdüğü oluyor 40 gün sürdüğü oluyor hatta daha da fazlası olmuşluğu var yaklaşık 7 ay kadarAdet döngün kaç gün
Geç olabilir o zaman yumurtlama, inşallah görürsün canımPko olduğum için asla düzenli bir adetim olmadı 30 gün sürdüğü oluyor 40 gün sürdüğü oluyor hatta daha da fazlası olmuşluğu var yaklaşık 7 ay kadar
Bayağı koyulaştı aslında pik görür gibi ama bilmiyorum bakalımmGeç olabilir o zaman yumurtlama, inşallah görürsün canım
Yakında çatlar o zaman inşallahBayağı koyulaştı aslında pik görür gibi ama bilmiyorum bakalımm
Sağlık ocağı hamile kalmadan önce yapılan testleri yapıyor mu acaba ve regl iken gitmek şart miKızlar dün sağlık ocağına gidip kan sonuçlarımı aldım . Folik asitim 5.7 çıkmış zaten alt sınırda 3.1 doktorda hamilelik düşünüyosan yazayım ister kullan ister kullanma ama doktoruna danış dedi yinede folbiol yazdı . Onunda mg çok yüksek sanırım haftada bir falan mı alsam hergün değil de
Sanırım hormon testlerini yapmıyormuş canım .sormadım ben ama burdan sormuştum yapılmıyor demişlerdi .Sağlık ocağı hamile kalmadan önce yapılan testleri yapıyor mu acaba ve regl iken gitmek şart mi
gebelik testi içinde mi böyle bişey varmış kız ilk defa duydum4 saat sıvı almamak ve tuvalete gitmemek yeterli mi testi yapmak için, bugün deneyeceğim sanırım :) 8 gün öncesinde silikte olsa ikinci çizgi çıkanlar olmuş erken test ile ama
Evet, sabah ilk idrarla yapamazsan eğer 4 saat sıvı almadan wcye gitmiyorsun, 4 saat sonra testi yapıyorsun :)gebelik testi içinde mi böyle bişey varmış kız ilk defa duydum
aaaaaa çok şaşırdııım çarşamba yapacağım testtt bakalım nolcak umudum yok pek regl ağrılarım çok var akıntım aynı şekilde cinlerim de tepemdeEvet, sabah ilk idrarla yapamazsan eğer 4 saat sıvı almadan wcye gitmiyorsun, 4 saat sonra testi yapıyorsun :)
benim de bata 2 gün kaldı. gazdan başka bir belirtim yok. bu aydan ümitliyim inşallah olur diye dua ediyorum :)Bendede hiç belirti yokHiç ama sadece karnım ağrıyo sanki regl olacakmışım gibi arada bu ilk defa oluyo gerçi psikolojikte olabilir onuda bilmiyorum ders çalışmam gerek oturup kendimde belirti aramaya çalışıyorum
Benimde biraz akıntım var ama, normalde oluyor muydu hatırlamıyorumaaaaaa çok şaşırdııım çarşamba yapacağım testtt bakalım nolcak umudum yok pek regl ağrılarım çok var akıntım aynı şekilde cinlerim de tepemde
Yaa işte herkeste belirti olmuyor diyorlar kafamız karışıyorbenim de bata 2 gün kaldı. gazdan başka bir belirtim yok. bu aydan ümitliyim inşallah olur diye dua ediyorum :)