-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #1.321
ilk gebeliğimde de hiç belirti yoktu. hep adet olacakmış gibi hissettim. 20 gün gecikince test yapmıştımYaa işte herkeste belirti olmuyor diyorlar kafamız karışıyor
Ay hadi inşallah güzel haberlerini alırızz hemen yaz olur mu4 saat sıvı almamak ve tuvalete gitmemek yeterli mi testi yapmak için, bugün deneyeceğim sanırım :) 8 gün öncesinde silikte olsa ikinci çizgi çıkanlar olmuş erken test ile ama
bata 2 gün olması bile çok yakın :) ben şimdiye kadar 5 kere test yapmıştımilk gebeliğimde de hiç belirti yoktu. hep adet olacakmış gibi hissettim. 20 gün gecikince test yapmıştım
bata 2 gün var içimden test yapmak gelmiyor :)
Çıkar mı acaba varsaAy hadi inşallah güzel haberlerini alırızz hemen yaz olur mu
diren 3-4 gün dahaaolsa da çıkmaz mı acaba ya :) kendimi tutamıyorumbata 9 gün var
Sürekli takvime saate bakıyorumdiren 3-4 gün dahaa
Çıkarsa çıkar, çıkmazsa çarşamba sabahı tekrar yaparım :) 1 de yapacağım bakalımdiren 3-4 gün dahaa
sorma valla regl olcaksam da hemen olayım rahatlayayım böyle düşün allah düşünSürekli takvime saate bakıyorum
foto bekliyoruuum çarşamba sabah bende yapacağımm dün yaptım ben ama akset test çıkmayacağını bile bile şakacıktan enfsim körelsin diye sonra körelmedi ovulasyon yaptım ahahaÇıkarsa çıkar, çıkmazsa çarşamba sabahı tekrar yaparım :) 1 de yapacağım bakalım
senin bat yakın amafoto bekliyoruuum çarşamba sabah bende yapacağımm dün yaptım ben ama akset test çıkmayacağını bile bile şakacıktan enfsim körelsin diye sonra körelmedi ovulasyon yaptım ahaha
İnşş hamiş oluruz canımbenim de bata 2 gün kaldı. gazdan başka bir belirtim yok. bu aydan ümitliyim inşallah olur diye dua ediyorum :)
çok çok silik hayalet ikinci çizgi var gibi görüyorum, fotoğrafta belli olmuyor belli olan bir ışık açısı bulursam fotoğrafını atacağım
İnşallah canım, sabah idrarı ile yapmadım, 2 bucuk saat bekledim tuvalete gitmeden onunla yaptım. Yarın sabah ilk idrar ile tekrar edeceğimhadi inş inş canım hamişsindir
Çıkar bence erken gebelikte ben bile heyecanlandım bak şimdiÇıkar mı acaba varsa
Attım fotoğrafını yukarı bak :) hayalet çizgi çıktıÇıkar bence erken gebelikte ben bile heyecanlandım bak şimdi
Görebiliyor musunuz, ilk 3 dakikada çıktı
Eki Görüntüle 2878909