- 5 Nisan 2020
- 976
- 871
- 37
-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #1.261
Bende öyle biliyorum ama ne bileyim ki doktor keşke sağ tarafta da çok yumurta oluşmuş olsaydı deyince moralim bozuldu.zaten bir tane yumurta çatlamıyor mu yumurtlama döneminde ? Ben öyle biliyorum, ihtiyaç bir yumurta bir sperm :)
Valla öyle ya ne bileyim insan ne düşüneceğine karar veremiyor ki canım benim nasip diyelim Rabbim büyük istediği zaman verecek olan Rabbim bilirgenelde çok olunca polikistik derler böyle çok olmasını istemezler ama doktorlar da bir alem anacım hepsi farklı dünya kimisi aşı ol diyo kimisi 1 ay korun diyor amann bu da o hesap olmuş
Bende de yok gibi belirti yada çok belirti aramak istemediğim için de olabilir. Çünkü 8 aydır hüsran oluyor yoruldum artık negatif görmektenHiç bı belirti de yok yine boş geçtik galibahalbuki çok güzel degerlendirdim takip ettm vitamin takviye kullanıyorum ama tık yok
Aynen bıktım bendeBende de yok gibi belirti yada çok belirti aramak istemediğim için de olabilir. Çünkü 8 aydır hüsran oluyor yoruldum artık negatif görmekten
Çok yumurta olsa da polikistik derBende öyle biliyorum ama ne bileyim ki doktor keşke sağ tarafta da çok yumurta oluşmuş olsaydı deyince moralim bozuldu.
hayıır son ana kadar olmayı düşünmüyorummKızlar aşı oldunuzmu
Bende olmadım henüzKızlar aşı oldunuzmu
Bende mümkün olabildiğince olmak istemiyorum, belki hamile kalabilirsem 3.aydan sonra düşünürümBende olmayı düşünmüyorum ya
Yumurtlama testi miDurum nedir sizce kızlar
Eki Görüntüle 2878245
Evet 13.günbdaha silik ve ince bir cizgi vardı 14.gün cizgi belli ama yine ince 16.gün bu sekilde 18.günde tekrarlayacağım ama yumurtlama oldu mu diye meraktayımYumurtlama testi mi
Zaman yaklaşınca her gün yapmak gerekiyor diye biliyorum, sanki pik olmamış gibi henüzEvet 13.günbdaha silik ve ince bir cizgi vardı 14.gün cizgi belli ama yine ince 16.gün bu sekilde 18.günde tekrarlayacağım ama yumurtlama oldu mu diye meraktayım
Valla öyle yaaAynen bıktım bende
İşte bende bunu anlamıyorum ki zaten Rabbim bilir inşallah en güzel haberler alırız yakın zamanda hepimiz...Çok yumurta olsa da polikistik der
Amh değerinize baktırdınız mıİşte bende bunu anlamıyorum ki zaten Rabbim bilir inşallah en güzel haberler alırız yakın zamanda hepimiz...