Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen benim de 9 yada 10 günüm var. Geçen ay 7sinde oldum. Bu ay tahminen 5 yada 4ünde olurum diye düşünüyorum. İki ay 3 gün gecikmeli oldu ama geçen ay da 3 gün erken geldi onun için tam bilemiyorum bende
ay kendimi dinlemek istemezdim ama bas bas bağırıyor göğüs ucum ve sağ yumurtalık kısmımda iğne batıyor sanki 1-2 dakika sürdü gözümden yaş gelecekti ben acaba enfeksiyon falan mı kaptım ki bu kadar erken belirti olamaz heralde de var mı böyle olanlarr

Kaç gün varr

Valla bende kendimi dinlemelere çalışıyorum sürekli kendimi temizlik, örgü yada tavşanımla ilgilenerek dizginlemeye çalışıyorum ve elimde test de yok. Dün eşimle çarşıya gittik ve ben onu arabada beklerken bi taraftan gözüm yakında bir eczane arıyor. Gidip ondan habersiz alıp geleyim diye ama dur yapma diyorum bi taraftan da... delirmemek elde değil ya sabırsızım işte...

19-20si yumurtadımm 8-9-10 gün varr
Benim düşük olan gebeliğimde battan 8 gün önce başlamıştı belirtilerim, böyle çok çok şiş göğüsler, uclarında sivilecelenme gibi, sağa sola dönerken acıyorlardı en çok oradan anlamıştım, birde böyle oturup kalkarken kasığıma batma oluyordu bıçak gibi

dokununca acıyor göğüslerim ama benim regl öncesi hep böyle başlar önceden göğüs hassasiyetimm

Kızlar benim aklıma takılan bir şey var ben cuma günü rahim filmi çekildim ve pazartesi günü doktoruma gittim. Tekrar alttan ultrasonla muayene etti. Sağda 2 tane çok gelişmemiş, solda da 7 tane 3 gelişmiş yumurtalarım olduğunu söyledi ama sadece bi tanesi 21mm olmuş. Pek beğenmedi yumurtalarım az diye sizce çok mu az

zaten bir tane yumurta çatlamıyor mu yumurtlama döneminde ? Ben öyle biliyorum, ihtiyaç bir yumurta bir sperm :)

genelde çok olunca polikistik derler böyle çok olmasını istemezler ama doktorlar da bir alem anacım hepsi farklı dünya kimisi aşı ol diyo kimisi 1 ay korun diyor amann bu da o hesap olmuş

Aynen benim de 9 yada 10 günüm var. Geçen ay 7sinde oldum. Bu ay tahminen 5 yada 4ünde olurum diye düşünüyorum. İki ay 3 gün gecikmeli oldu ama geçen ay da 3 gün erken geldi onun için tam bilemiyorum bende
Hiç bı belirti de yok yine boş geçtik galiba halbuki çok güzel degerlendirdim takip ettm vitamin takviye kullanıyorum ama tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…