Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yumurtlama sonrası 2 gün ilişki sonra bekleyiş diyolar :) 19-20-21 yumurtlama 22 çatlama oldu.. 19 20 21 ilişki 22 boşluk 23 25 ilişki bu ay o şekilde yapacağım en azından ebru ceylan öyle önerdi
Gebelik oluşursa bi zararı olmaz herhalde ilişkinin değil mi, garanti olsun tüm süreçleri değerlendirelim :KK70:

yumurtlama sonrası 2 gün ilişki sonra bekleyiş diyolar :) 19-20-21 yumurtlama 22 çatlama oldu.. 19 20 21 ilişki 22 boşluk 23 25 ilişki bu ay o şekilde yapacağım en azından ebru ceylan öyle önerdi
Benimde aynı senin gibi oldu canım ama 22-23 boşluk 24 değerlendirdik aradaki tek farkımız bu 🙈🙈

Batlar yaklaşınca gerginlik artıyor :KK70:
Sürekli takvime bakıyorum ben🙈🙈sanki günler hızlı hızlı ilerleyecek ben anlamadan gibi .banada 12 gün kalmış ooo daha çok var . Bide bugün öylesine başvurmuş olduğum sınava girmeye hak kazanmışım onu öğrendim 1 hafta sonra Ankara da sınav var . Belki onun heyecanıyla unuturum bunu. Bu hafta zaten herşey üst üste geliyo inş şu zor bir haftayı ailem ve ben atlatırız .

Sürekli takvime bakıyorum ben🙈🙈sanki günler hızlı hızlı ilerleyecek ben anlamadan gibi .banada 12 gün kalmış ooo daha çok var . Bide bugün öylesine başvurmuş olduğum sınava girmeye hak kazanmışım onu öğrendim 1 hafta sonra Ankara da sınav var . Belki onun heyecanıyla unuturum bunu. Bu hafta zaten herşey üst üste geliyo inş şu zor bir haftayı ailem ve ben atlatırız .
Bende kendi kendime belirti uydurmaya başladım :KK70:

Bilmiyorum ya :) kendimi dinlemek istemiyorum ama dinlerken buluyorum kendimi, daha önce ilk aylarda pozitifi gördüğüm için içimde bir umut var :) uykusuzluktan bayılıyorum iki gündür, 10 saat uyumama rağmen gözlerim kapanıyor otururken, ama daha çok erken biliyorum :) birde hafif kramplar hissediyorum kasığımda ama işte psikolojikte olabilir :)

Geçen ay 28 gün sürdü adet döngüm bu ayda öyle sürmüşse, Pazartesi bir test yapsam mı diyorum :KK70: düştük yine kazana :)

Geçen ay 28 gün sürdü adet döngüm bu ayda öyle sürmüşse, Pazartesi bir test yapsam mı diyorum :KK70: düştük yine kazana :)
ayy yap yap nolurr <3 bugün kaçıncı günün regl başındann bende de karnımda kasıklarda yumurtada her yerde bir şeyler batıyor çıkıyor sanki cimcikliyor ara ara :KK70: bacak bel ağrısı d a var heralde üşüttüm büyük ihtimal :KK70: göğüslerde değişim var mıı halka genişlemesi uç siyahlaşması ucunda sivilceler yeni favorim bu :KK70:

O kazandayız canım hepimizde 🤣 pazertesi yapma bence biraz daha bekle ben geçen ay 10 gün öncesinden yapmıştım duramayıp negatifti gerçi bekleyip yaptım yine negatifti 🙈 benim düşüncem en azından çarşambaya kadar bekle canım ☺️

ayy yap yap nolurr <3 bugün kaçıncı günün regl başındann bende de karnımda kasıklarda yumurtada her yerde bir şeyler batıyor çıkıyor sanki cimcikliyor ara ara :KK70: bacak bel ağrısı d a var heralde üşüttüm büyük ihtimal :KK70: göğüslerde değişim var mıı halka genişlemesi uç siyahlaşması ucunda sivilceler yeni favorim bu :KK70:
Bugün 20.gün bende başka bir değişim yok :) geçen pozitifi gördüğümde belirtileri 1 hafta kala hissetmeye başlamıştım yoğun olarak, özellikle göğüs şişkinliğini. Daha erken biliyorum ama geçen ay erken olması kafamı karıştırıyor :)

O kazandayız canım hepimizde 🤣 pazertesi yapma bence biraz daha bekle ben geçen ay 10 gün öncesinden yapmıştım duramayıp negatifti gerçi bekleyip yaptım yine negatifti 🙈 benim düşüncem en azından çarşambaya kadar bekle canım ☺️
Aslında kafamda ilk 1 Temmuz vardı ama döngü 28 sürdüyse diye Pazartesi denesem mi diye düşündüm :)

Yap canım bende heyecanlandık şimdi ☺️ Benim döngü kısa olduğu için kendim gibi düşündüm seni 🙈totem yaptım ben bu sefer 3 temmuza kadar yapmam tabi kendimi tutabilirsem 😂
Napıyım en azından Pazartesi yaparsam zaman geçer belki Perşembeye kadar oyalar o beni :KK70:

X