- 14 Nisan 2021
- 3.982
- 21.878
-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #1.201
Ben bat geçmeden yapmiycam yineİnşallah hepimiz alırızz bu ay
inşallahh canımmBen bat geçmeden yapmiycam yineSenin durumun farkliymis canim varsa erken ögrenmen lazim tabi. 5gün varken yapmaya basla istersen gönlünce olsun
Hepimizin gönlünce olur insallah
Atladım galiba, bilgilerini yazar mısınminiminikbirkus canım beni eklemedin.
Olabilir tabiAtladım galiba, bilgilerini yazar mısın
30 aydır deniyorumOlabilir tabiyaş 28 bat 1temmuz, kullandigim ilaç ve takviyeler ınsulin, inofolic combi
ekledim canım, hoş geldin tekrar30 aydır deniyorum
Hoş buldumekledim canım, hoş geldin tekrar
Ekledim hoş geldiniz, inşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırızminiminikbirkus ayrıca 8 aydır deniyoruz kullandığım ilaç yada takviye yok. Sadece keçi boynuzu suyu içiyoruz eşimle beraber
Amin inşallah canımEkledim hoş geldiniz, inşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız
Evet pıhtılaşmam çok yüksek değil. Doktor da ailende genetik bozukluk olabilir onlarında test yapması gerek dedi ama aşıkcası ailemden ayrı şehirde olduğum için çok da üstüne düşmedim. Zaten kardeşleriminde çocukları var vehiçbirinin de riskli hamileliği yada kaybı olmadı. Annemin de olmamış ama benim neden böyle bilmiyorum işte...Sanırım sende pıhtılaşma düşüğü etkileyecek seviyede değil, ama genetik tarafında senin kendi ailenin de incelenmesi gerekiyor demiş, onlara da genetik tarama testi yapılması lazım. Benim pıhtılaşmam yoğun, 2 tane homozigot 2 tane heterozigot var.
Kardeşlerinin kaybı yada riskli hamileliği olmadıysa muhtemelen ailende bir problem yoktur, yada kardeşlerine denk gelmemiştir ama bu düşük bir ihtimal galiba. Embriyonun bölünmesi sırasında kromozom anomaliler olabiliyor maalesef, bende ki bozuklukta bölünme sırasında meydana gelmiş bir bozukluk.. Kader kısmet sanıyorum. İnşallah sağlıklısı denk gelirEvet pıhtılaşmam çok yüksek değil. Doktor da ailende genetik bozukluk olabilir onlarında test yapması gerek dedi ama aşıkcası ailemden ayrı şehirde olduğum için çok da üstüne düşmedim. Zaten kardeşleriminde çocukları var vehiçbirinin de riskli hamileliği yada kaybı olmadı. Annemin de olmamış ama benim neden böyle bilmiyorum işte...
9 gün var benim hiç geçmiyor zamanKızlar bata kaç gün kala beklemeye geçmek lazım sizce :)
14Kızlar bata kaç gün kala beklemeye geçmek lazım sizce :)
Sık ilişkiyi ne zaman bırakmak lazım :)9 gün var benim hiç geçmiyor zaman
Ya bazı aylar birkaç gün oynuyor adet döngüm o yüzden neye göre hesaplasam 14ü bilemedim14ben yumurtladığım gün bile heyecandan test yaptım ahahahhaa
yumurtlama sonrası 2 gün ilişki sonra bekleyiş diyolar :) 19-20-21 yumurtlama 22 çatlama oldu.. 19 20 21 ilişki 22 boşluk 23 25 ilişki bu ay o şekilde yapacağım en azından ebru ceylan öyle önerdiSık ilişkiyi ne zaman bırakmak lazım :)