Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yumurtlama sonrası 2 gün ilişki sonra bekleyiş diyolar :) 19-20-21 yumurtlama 22 çatlama oldu.. 19 20 21 ilişki 22 boşluk 23 25 ilişki bu ay o şekilde yapacağım en azından ebru ceylan öyle önerdi
Gebelik oluşursa bi zararı olmaz herhalde ilişkinin değil mi, garanti olsun tüm süreçleri değerlendirelim

yumurtlama sonrası 2 gün ilişki sonra bekleyiş diyolar :) 19-20-21 yumurtlama 22 çatlama oldu.. 19 20 21 ilişki 22 boşluk 23 25 ilişki bu ay o şekilde yapacağım en azından ebru ceylan öyle önerdi
Benimde aynı senin gibi oldu canım ama 22-23 boşluk 24 değerlendirdik aradaki tek farkımız bu

Batlar yaklaşınca gerginlik artıyor
Sürekli takvime bakıyorum bensanki günler hızlı hızlı ilerleyecek ben anlamadan gibi .banada 12 gün kalmış ooo daha çok var . Bide bugün öylesine başvurmuş olduğum sınava girmeye hak kazanmışım onu öğrendim 1 hafta sonra Ankara da sınav var . Belki onun heyecanıyla unuturum bunu. Bu hafta zaten herşey üst üste geliyo inş şu zor bir haftayı ailem ve ben atlatırız .

Bende kendi kendime belirti uydurmaya başladım

Bilmiyorum ya :) kendimi dinlemek istemiyorum ama dinlerken buluyorum kendimi, daha önce ilk aylarda pozitifi gördüğüm için içimde bir umut var :) uykusuzluktan bayılıyorum iki gündür, 10 saat uyumama rağmen gözlerim kapanıyor otururken, ama daha çok erken biliyorum :) birde hafif kramplar hissediyorum kasığımda ama işte psikolojikte olabilir :)

Geçen ay 28 gün sürdü adet döngüm bu ayda öyle sürmüşse, Pazartesi bir test yapsam mı diyorum düştük yine kazana :)

Geçen ay 28 gün sürdü adet döngüm bu ayda öyle sürmüşse, Pazartesi bir test yapsam mı diyorum düştük yine kazana :)
ayy yap yap nolurr <3 bugün kaçıncı günün regl başındann bende de karnımda kasıklarda yumurtada her yerde bir şeyler batıyor çıkıyor sanki cimcikliyor ara ara bacak bel ağrısı d a var heralde üşüttüm büyük ihtimal göğüslerde değişim var mıı halka genişlemesi uç siyahlaşması ucunda sivilceler yeni favorim bu

O kazandayız canım hepimizde pazertesi yapma bence biraz daha bekle ben geçen ay 10 gün öncesinden yapmıştım duramayıp negatifti gerçi bekleyip yaptım yine negatifti benim düşüncem en azından çarşambaya kadar bekle canım

Bugün 20.gün bende başka bir değişim yok :) geçen pozitifi gördüğümde belirtileri 1 hafta kala hissetmeye başlamıştım yoğun olarak, özellikle göğüs şişkinliğini. Daha erken biliyorum ama geçen ay erken olması kafamı karıştırıyor :)

Aslında kafamda ilk 1 Temmuz vardı ama döngü 28 sürdüyse diye Pazartesi denesem mi diye düşündüm :)

Yap canım bende heyecanlandık şimdi Benim döngü kısa olduğu için kendim gibi düşündüm seni totem yaptım ben bu sefer 3 temmuza kadar yapmam tabi kendimi tutabilirsem
Napıyım en azından Pazartesi yaparsam zaman geçer belki Perşembeye kadar oyalar o beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…