- 9 Aralık 2020
- 1.614
- 1.616
-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #1.221
Gebelik oluşursa bi zararı olmaz herhalde ilişkinin değil mi, garanti olsun tüm süreçleri değerlendirelimyumurtlama sonrası 2 gün ilişki sonra bekleyiş diyolar :) 19-20-21 yumurtlama 22 çatlama oldu.. 19 20 21 ilişki 22 boşluk 23 25 ilişki bu ay o şekilde yapacağım en azından ebru ceylan öyle önerdi
Benimde aynı senin gibi oldu canım ama 22-23 boşluk 24 değerlendirdik aradaki tek farkımız buyumurtlama sonrası 2 gün ilişki sonra bekleyiş diyolar :) 19-20-21 yumurtlama 22 çatlama oldu.. 19 20 21 ilişki 22 boşluk 23 25 ilişki bu ay o şekilde yapacağım en azından ebru ceylan öyle önerdi
Sürekli takvime bakıyorum benBatlar yaklaşınca gerginlik artıyor
Bende kendi kendime belirti uydurmaya başladımSürekli takvime bakıyorum bensanki günler hızlı hızlı ilerleyecek ben anlamadan gibi .banada 12 gün kalmış ooo daha çok var . Bide bugün öylesine başvurmuş olduğum sınava girmeye hak kazanmışım onu öğrendim 1 hafta sonra Ankara da sınav var . Belki onun heyecanıyla unuturum bunu. Bu hafta zaten herşey üst üste geliyo inş şu zor bir haftayı ailem ve ben atlatırız .
Bende kendi kendime belirti uydurmaya başladım
[/QUOTE
haftaya iice belirtilerde artar desene . Bende durup durup kendime bu aydan çok çok umutluyum çokta güzel değerlendirdim herşey çok güzel olacak diyorum zaman geçsin off ya.
ayy yap yap nolurr <3 bugün kaçıncı günün regl başındann bende de karnımda kasıklarda yumurtada her yerde bir şeyler batıyor çıkıyor sanki cimcikliyor ara araGeçen ay 28 gün sürdü adet döngüm bu ayda öyle sürmüşse, Pazartesi bir test yapsam mı diyorumdüştük yine kazana :)
O kazandayız canım hepimizdeGeçen ay 28 gün sürdü adet döngüm bu ayda öyle sürmüşse, Pazartesi bir test yapsam mı diyorumdüştük yine kazana :)
Bugün 20.gün bende başka bir değişim yok :) geçen pozitifi gördüğümde belirtileri 1 hafta kala hissetmeye başlamıştım yoğun olarak, özellikle göğüs şişkinliğini. Daha erken biliyorum ama geçen ay erken olması kafamı karıştırıyor :)ayy yap yap nolurr <3 bugün kaçıncı günün regl başındann bende de karnımda kasıklarda yumurtada her yerde bir şeyler batıyor çıkıyor sanki cimcikliyor ara arabacak bel ağrısı d a var heralde üşüttüm büyük ihtimal göğüslerde değişim var mıı halka genişlemesi uç siyahlaşması ucunda sivilceler yeni favorim bu
Aslında kafamda ilk 1 Temmuz vardı ama döngü 28 sürdüyse diye Pazartesi denesem mi diye düşündüm :)O kazandayız canım hepimizdepazertesi yapma bence biraz daha bekle ben geçen ay 10 gün öncesinden yapmıştım duramayıp negatifti gerçi bekleyip yaptım yine negatifti benim düşüncem en azından çarşambaya kadar bekle canım
Yap canım bende heyecanlandık şimdiAslında kafamda ilk 1 Temmuz vardı ama döngü 28 sürdüyse diye Pazartesi denesem mi diye düşündüm :)
Napıyım en azından Pazartesi yaparsam zaman geçer belki Perşembeye kadar oyalar o beniYap canım bende heyecanlandık şimdiBenim döngü kısa olduğu için kendim gibi düşündüm seni totem yaptım ben bu sefer 3 temmuza kadar yapmam tabi kendimi tutabilirsem
Kaç gün varBende düşünüyorum tedavileri olduk beklemeye geçtik bekliyoruz inşallah gelir yakınlarda
Aynen öyle canımNapıyım en azından Pazartesi yaparsam zaman geçer belki Perşembeye kadar oyalar o beni
İnşallah güzel şeyler olur hepimiz için bu ayAynen öyle canımozaman senin için pazertesiyi iple çekiyoruz
İnş canımİnşallah güzel şeyler olur hepimiz için bu ay
Aynen benim de 9 yada 10 günüm var. Geçen ay 7sinde oldum. Bu ay tahminen 5 yada 4ünde olurum diye düşünüyorum. İki ay 3 gün gecikmeli oldu ama geçen ay da 3 gün erken geldi onun için tam bilemiyorum bende9 gün var benim hiç geçmiyor zaman