Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence günleri takip et illa t ve c birbirine eşit koyu çıkacak, belkide her ay yumurtlamıyoruzdur. Ama bunu demek için daha erken değil mi?Biz yılmadan yapalım takip edelim canım
Haklısın canımm bu akşam bir tane daha yaptım o bayağı koyu çıktı sanırım yarın akşam gibi pik görecek bugünü değerlendiremedim ama inşallah yarın ve sonraki gün değerlendireceğim

Dikkat ettim canım bide 1 saat spnra yapacağım bakalım çok tedirginim yumurtlama olmayacak diye
yumurtlama her ay oluyor sağlıklı yumurta ya da sağlıksız onu bilemeyiz ama yumurtlama olmadan bir sonra ki adet oluşmaz, adet oluşmazsa yumurta üretimi de olmaz. bir nevi kısır döngü şeklinde bir birini izliyor bu süreç.

Haklısın canımm bu akşam bir tane daha yaptım o bayağı koyu çıktı sanırım yarın akşam gibi pik görecek bugünü değerlendiremedim ama inşallah yarın ve sonraki gün değerlendireceğim
Ohh ii ne güzel Bende bugün hangi ara yapacaksam full dışardayım hep 4 te yapıyordum acaba 2.30 gibi yapsam mı gece mi yapsam bilemedim

Seffaf akıntı oluyormu ovulasyon testi kullananlar pik gününüzde ..
BEn hem takvimi hemde akıntıyı takip ediyorum son 7 gün kaldi bu ay da olmazsa bende ovulasyon testi alacağım

Pko hamile kalmana engel değil ki. Sadece yumurtlama zamanını iyi tutturmak gerek. Onun içinde denemek lazım daha 1 ay olmuş hiç endiselenme. 2 3 ay daha dene yaşın kaç acaba? Benim bir tanıdığım da hiçbir sorun yokken bile 1 yıl sonra gebe kaldı. Eğer adet oluyorsan sorun yoktur inşallah istediğin zamanda gebe kalırsın canım ama kafaya çok takmamak gerek kötü etkiliyor.

Çok teşekkür ederim telkin edici mesajın için canımm 24 yaşındayım adetimde düzensiz bazen 1 ayda 2 kez oluyorum bazende 3 ayda bir... Şuan ovülasyon testi ile takip ediyorum birkaç ay böyle devam edeceğim ama inşallah gerek kalmaz bir kaç aya sanırım ben biraz hemen olsun istediğim için strese girdim

Ohh ii ne güzel Bende bugün hangi ara yapacaksam full dışardayım hep 4 te yapıyordum acaba 2.30 gibi yapsam mı gece mi yapsam bilemedim
Benim dikkatimi çeken şu oldu sabah yaptıklarım hep silik akşam yaptıklarım koyulaşıyor... Bu sabah yaptıgım yine silikti akşam tekrarladım bir önceki güne kıyasla daha koyuydu bakalım en koyu çizgiyi görene kadar devam

Ben akşam yapmıyorum canımHep saat 4 gibi falan bi bugün 2 gibi yaptım sadece . Bide su içmemek beni açıkcası zorluyo su normalde 2 saat içmesem aklıma gelmez ama şimdi öle bi canım su istiyorki

Selamlar benide ekler misiniz. . Yaş 25 1 yıl. Bat 9 temmuz. Takviye kullanmıyorum şuan

Yaş 29 2 aydır
yaş 29, 2 aydır deniyorum. Bat 25 Haziran folik asit

Ben akşam yapmıyorum canımHep saat 4 gibi falan bi bugün 2 gibi yaptım sadece . Bide su içmemek beni açıkcası zorluyo su normalde 2 saat içmesem aklıma gelmez ama şimdi öle bi canım su istiyorki
Çalıştığım için ancak saat 19.00 da evde oluyorum hep saat 19.00 21.00 arasında yapıyorum arada bir sabahta yaptım onlar aklımı karıştırdı

Testlerimde böyle kızlar bakalım yarın Nası olucak

Eklentiler

• 229FFA4D-7129-4974-9ED8-65D763FF0A0B.jpeg
    65,6 KB · Görüntüleme: 42
  • 7C1D6D36-31AC-4CE3-B478-80D04138A961.jpeg
    306 KB · Görüntüleme: 39
  • ECB9C403-6907-466C-A31C-801D066F9B92.jpeg
    345,6 KB · Görüntüleme: 40
  • 4A508D42-5136-4440-8FDC-777A29FF5F6E.jpeg
    179 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…