- 14 Nisan 2021
- 3.982
- 21.878
-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
Benim aksadı bu aydaBen adetten sonra başladım çalışmalara, gün aşırı :)
Canım yaş 27 3yıldır bat ta 7 temmuzHerkese Selamlar
Bazılarımız gebe kalmaya çalışıyoruz, bazılarımız kayıplar yaşadık belki tekrar denemekten korkuyoruz.
Birbirimize destek olarak herkesin sağlıkla bebeğini kucaklarına alacakları bi yıl olsun 2021 hepimiz için.
2021 yılı için bir liste hazırlayacağım. Listeye eklenmek isteyenler beni etiketlerse sevinirim.
Belirtmeniz gerekenler;
Yaşınız
Ne kadar süredir deniyorsunuz
Beklenen adet tarihiniz
Kullandığınız takviyeler
Anne Adayı Yaş Süreç BAT Takviyeler Sonuç 29 1. Ay 7 Temmuz Folik Asit, Coraspin, B12 29 3. Ay 3 Temmuz Folik Asit 23 4. Ay 27 Haziran Folik Asit 26 4. Ay 12 Haziran Folik Asit 37 3. Ay Temmuz - 27 6. Ay 5 Mayıs Folik Asit, D Vitamini 27 2. Ay 2 Temmuz Folik Asit 31 6. Ay 7 Temmuz Folik Asit, D Vitamini 27 1. Ay 9 Haziran Folik Asit, Demir İlacı 25 1,5 Yıl Haziran D Vitamini, Omega, Folik Asit 25 7. Ay 27 Haziran 38 7. Ay Haziran Prowomen 36 1. Ay 19 Mayıs Folik Asit 32 24 Mayıs Folik Asit 27 3. Ay 12 Temmuz Folik Asit 34 7. Ay 12 Haziran - 35 1. Yıl 4 Temmuz Folik Asit, D Vitamini, Prowomen 35 6. Ay 15 Haziran - 36 1. Ay 3 Haziran Folik Asit, D Vitamini 27 1. Ay 11 Haziran Folik Asit, D Vitamini 33 2. Ay 4 Haziran 29 7. Ay 2 Haziran Folik Asit 27 6. Ay 27 Haziran Folik Asit, D Vitamini, K Vitamini 40 5 Temmuz Folik Asit, Selenyum, C-Life 33 3. Ay 21 Haziran Folik Asit 38 3. Yıl Coraspin, Omega 3, Folik Asit 29 4. Ay 29 11 Haziran 31 3. Ay 30 Haziran Folik Asit 29 7. Ay 17 Haziran Folik Asit 33 2. Ay 4 Haziran 29 1. Ay 16 Haziran Folik Asit 31 2. Ay 6 Temmuz 27 1. Ay Çinko 10. Ay 18 Haziran Klomen, İmpryl, Omepa Q10, D Vitamini 23 9. Ay 24 1. Ay10 Temmuz Gynositol 30 2. Ay 1 Temmuz Folik Asit 23 1. Ay Haziran 26 6 Haziran 27 6. Ay 27 Haziran
Bilgilerinizi iletirseniz eklerimBeni de ekleyin dediğim hiçbir liste beni eklemedi uygun değilim sanırım
Kanama oluşursa durmasını sağlamak, düşük olmaması için bebeği desteklemek için Progestan hormon ilacı diye biliyorum, kullan sen ilacını bir problem yaratacak bir ilaç değilKizlar selam. Bugun 5+4 oldum 2 gun once gelen lekelenmeden dolayı dün aksamustu doktora gittim. Kesenin yerlesim yerinin iyi olduğunu ama bazen tam yerlesemedigi icin lekelenme yaptigini soyledi. Progestan fitil verdi sabah akşam. Kanallarinda kanama yok onemli bsey yok dedi ama fitili niye verdiki acaba. İcindede 30 tane var sabah aksam zor olcak bana kullanan varmi acaba.
Belli mi olur, kısmet canımBenim aksadı bu ayda5 6gün ayri kaldık ben arkadaşıma gittim gezmeye. Sözde düzenli idi bu ay bakalim ne olacak sonuc, gerci daha var bata nasip bakalim
Cok teşekkürlerKanama oluşursa durmasını sağlamak, düşük olmaması için bebeği desteklemek için Progestan hormon ilacı diye biliyorum, kullan sen ilacını bir problem yaratacak bir ilaç değil
3 ay ağızdan aldım yarı baygın gibi gezdimKizlar selam. Bugun 5+4 oldum 2 gun once gelen lekelenmeden dolayı dün aksamustu doktora gittim. Kesenin yerlesim yerinin iyi olduğunu ama bazen tam yerlesemedigi icin lekelenme yaptigini soyledi. Progestan fitil verdi sabah akşam. Kanallarinda kanama yok onemli bsey yok dedi ama fitili niye verdiki acaba. İcindede 30 tane var sabah aksam zor olcak bana kullanan varmi acaba.
Doktor o yuzden vajinadan al yutma cok basin doner calisamazsin dedi.3 ay ağızdan aldım yarı baygın gibi gezdimçok sersemletiyor
Vajinadan da olurDoktor o yuzden vajinadan al yutma cok basin doner calisamazsin dedi.
Ay vallahi güldürdün beni cnmBenimde dün bitti bugün başlıyoruz. Eşime dedim valla yoruldum demek yok 2 hafta boyunca enerjik olstrese sokuyorsun beni diyo bugün gitmiş kabak çekirdeği fındık falan almış . Bakalım neler olucak bu ayda sonra beklemeye geçeriz
Bende bu ay kullandım geçen hafta bitti sabah akşam alıyordum baş donmesinasiri yapıyordu bendede progesteron3 ay ağızdan aldım yarı baygın gibi gezdimçok sersemletiyor
Amin cnm inşallah bu ay herkesten güzel haberler alırızİnş hepimize canım benim
kanamaların önünü kesiyor ve düşük olasılığını kaldırıyor önde. sana allahtan alttan vermiş. ben sabah akşam ağızdan alırdım inanılmaz baş dönmesi, sarhoş gibi dolaşırıdm ve ben 6 aylık olana kadar hep kullandım benim düşük riskim vardı erkek bebeklerde süreç uzayabiliyor. bir sakınca yok aksine kesenin rahmin güçlenmesini sağlayan bir ilaçtır sakın kesme.Kizlar selam. Bugun 5+4 oldum 2 gun once gelen lekelenmeden dolayı dün aksamustu doktora gittim. Kesenin yerlesim yerinin iyi olduğunu ama bazen tam yerlesemedigi icin lekelenme yaptigini soyledi. Progestan fitil verdi sabah akşam. Kanallarinda kanama yok onemli bsey yok dedi ama fitili niye verdiki acaba. İcindede 30 tane var sabah aksam zor olcak bana kullanan varmi acaba.
aaa bakıyorlar mı, bizim sağlık ocağı artık bakılmıyor demişti :) Hangi ilde yaşıyorsun ?Kızlarr şümdi gittim sağlık ocağına kan verdim vitaminlere falan baksın diye .bakalım hangi vitaminlerim eksik çıkıcakbide eşim biontech aşısınıda oldu
Şu covidin arttığı zamanlar yapmıyorlardı canım . Kayseri de yaşıyorum ben. Burda bakıyorlar. Sende bir sor istersen telefonla. Ben 3 ayda bir kalp için doktora gittimde kan veriyorum 300 tl den aşağı tutmuyor tahlillerim bu sefer önüne koyarım yaptırdım ben diyeaaa bakıyorlar mı, bizim sağlık ocağı artık bakılmıyor demişti :) Hangi ilde yaşıyorsun ?