Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugünkü ovu testim böyle çıktı dünden daha koyu 👍 dün ilişki olmuştu bugün olmayacak yarın yine inşallah olacaks ve gün aşırı devam 🙈🙈

Eklentiler

• IMG_20210618_150637.jpg
    IMG_20210618_150637.jpg
    141,2 KB · Görüntüleme: 31
Dayanamadım bende sipariş verdim ovülasyon testi, pazartesi gelir sanırım :) Salı en şanslı gün gösteriyor takvimde inşallah geç olmamıştır :))

Kızlar ovülasyon testimin resmini ekleyemiyorum sanırım uygulamada hata var ama adet bitiminde yani adetin 7. Günü başladım bugün 3. Kez yaptım ama düne göre daha silik çıktı bu normal mi yumurtlama zamanına kadar gittikçe koyulaşması gerekmezmi 😔

Kızlar ovülasyon testimin resmini ekleyemiyorum sanırım uygulamada hata var ama adet bitiminde yani adetin 7. Günü başladım bugün 3. Kez yaptım ama düne göre daha silik çıktı bu normal mi yumurtlama zamanına kadar gittikçe koyulaşması gerekmezmi 😔
Bende ilk kez yapıyorum sıvı alımına dikkat ettin mi canım ? Bende bugün 2.günüm düne göre bi tık daha koyuydu. Ama bence normaldir heralde seninkide bazen dalgalanmalar olabiliyomuş ya :) sen yapmaya devam et bence illa koyulaşır o

Bende ilk kez yapıyorum sıvı alımına dikkat ettin mi canım ? Bende bugün 2.günüm düne göre bi tık daha koyuydu. Ama bence normaldir heralde seninkide bazen dalgalanmalar olabiliyomuş ya :) sen yapmaya devam et bence illa koyulaşır o
Dikkat ettim canım bide 1 saat spnra yapacağım bakalım çok tedirginim yumurtlama olmayacak diye :KK17:

X