- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #1.041
İnş canımmm Bu ay hepimiz sağlıklı bir şekilde hamiş oluruzİnşallah yapmama gerek kalmaz daha canım bu ay hamiş olduğunu öğrenirsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş canımmm Bu ay hepimiz sağlıklı bir şekilde hamiş oluruzİnşallah yapmama gerek kalmaz daha canım bu ay hamiş olduğunu öğrenirsin inşallah
Reglinden 10 güb sonra yumurtlaman mı olmuş oluyor şuanTestlerimde böyle kızlar bakalım yarın Nası olucak
Hayır hayır reglimden itibaren canım yani reglim bitti 4.gün yumurtlama oldu benim. Çünkü döngüm 26 günde birReglinden 10 güb sonra yumurtlaman mı olmuş oluyor şuan
valla canım ben 22. gün bugün pik gördüm inan anlıyorsun pik olduğunda bugüne ne kadar ne dalgalanmalar ne silinmeler hepsinde pik sanıp ümitlendim ama bugün mesela ilk idrarı damlattım c de önce t çizgisi belirginleşti sonra bordoya yakın oldu o yüzden sen yapmaya devam et dalgalanmalar normalmişKızlar ovülasyon testimin resmini ekleyemiyorum sanırım uygulamada hata var ama adet bitiminde yani adetin 7. Günü başladım bugün 3. Kez yaptım ama düne göre daha silik çıktı bu normal mi yumurtlama zamanına kadar gittikçe koyulaşması gerekmezmi
al al ben bugün yumurtladım pik gördüm 1 hafta önce akıntım vardı 2 gün önce akıntım çok oldu hissedilir derecede en azından ama pik gördüğüm gün yok hiç akıntı ilginçSeffaf akıntı oluyormu ovulasyon testi kullananlar pik gününüzde ..
BEn hem takvimi hemde akıntıyı takip ediyorum son 7 gün kaldi bu ay da olmazsa bende ovulasyon testi alacağım
aa senin yumurtlamış çatlamışş değil miiTestlerimde böyle kızlar bakalım yarın Nası olucak
Dünde bugünde bana aynı koyulukta geldi canım bakalım yarın silik olursa çatlamış olur belkide umarım aynı koyulukta olmazaa senin yumurtlamış çatlamışş değil mii
Sabah yaptıklarım silik çıkıyor akşam yaptıklarım daha koyu bakalım t yi daha koyu görene kadar devam çok teşekkür ederim yorumun için canımmvalla canım ben 22. gün bugün pik gördüm inan anlıyorsun pik olduğunda bugüne ne kadar ne dalgalanmalar ne silinmeler hepsinde pik sanıp ümitlendim ama bugün mesela ilk idrarı damlattım c de önce t çizgisi belirginleşti sonra bordoya yakın oldu o yüzden sen yapmaya devam et dalgalanmalar normalmiş
tavuk misali yumurta takip ediyoruz kadınların işi ne zor erkekler bişey bildiği yokaa senin yumurtlamış çatlamışş değil mii
hmmm, çatlama oldu mu peki ? Bakamadım h.sonu da burayaminiminikbirkus bugünkü ovulasyon testimde t C den daha koyu zamanlarımız aynıydı ya bizim yumurtlamada salıyı gösteriyordu demekki takvim uymuyor gerçeğe
2vgündür koyu canım bakalım bugün daha yapmadım atarım burayadahmmm, çatlama oldu mu peki ? Bakamadım h.sonu da buraya
Benim döngüm uzun ama aynı zamana gelemez bizimkiler sanki :) yumurtlama yani, benim 31-32 gün döngüHayır hayır reglimden itibaren canım yani reglim bitti 4.gün yumurtlama oldu benim. Çünkü döngüm 26 günde bir
Olmamış daha o zaman çatlama :)) yani dün olmamış herhalde2vgündür koyu canım bakalım bugün daha yapmadım atarım burayada
Aynn dün olmamış umarım böle olmamaya devam etmez. Zaten bu ovulasyon ilk ve son olur benim içinOlmamış daha o zaman çatlama :)) yani dün olmamış herhalde
Aynn canım ben senide 26 sandım döngünü benimki kısa anlamıyorum bile zaten bi regliyim bitiyo sonra zaman hemen geçio tekrar regli olmuşumBenim döngüm uzun ama aynı zamana gelemez bizimkiler sanki :) yumurtlama yani, benim 31-32 gün döngü
26 gün sürüyorsa hep, sanırım yumurta çatlaması 12. gün senin :) bugün mü oluyor 12 ?Aynn canım ben senide 26 sandım döngünü benimki kısa anlamıyorum bile zaten bi regliyim bitiyo sonra zaman hemen geçio tekrar regli olmuşum
Evet canım26 gün sürüyorsa hep, sanırım yumurta çatlaması 12. gün senin :) bugün mü oluyor 12 ?
hadi hayırlısı :))Evet canım