Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ovülasyon testimin resmini ekleyemiyorum sanırım uygulamada hata var ama adet bitiminde yani adetin 7. Günü başladım bugün 3. Kez yaptım ama düne göre daha silik çıktı bu normal mi yumurtlama zamanına kadar gittikçe koyulaşması gerekmezmi 😔
valla canım ben 22. gün bugün pik gördüm inan anlıyorsun pik olduğunda bugüne ne kadar ne dalgalanmalar ne silinmeler hepsinde pik sanıp ümitlendim ama bugün mesela ilk idrarı damlattım c de önce t çizgisi belirginleşti sonra bordoya yakın oldu o yüzden sen yapmaya devam et dalgalanmalar normalmiş

Seffaf akıntı oluyormu ovulasyon testi kullananlar pik gününüzde ..
BEn hem takvimi hemde akıntıyı takip ediyorum son 7 gün kaldi bu ay da olmazsa bende ovulasyon testi alacağım
al al ben bugün yumurtladım pik gördüm 1 hafta önce akıntım vardı 2 gün önce akıntım çok oldu hissedilir derecede en azından ama pik gördüğüm gün yok hiç akıntı ilginç :KK70:

valla canım ben 22. gün bugün pik gördüm inan anlıyorsun pik olduğunda bugüne ne kadar ne dalgalanmalar ne silinmeler hepsinde pik sanıp ümitlendim ama bugün mesela ilk idrarı damlattım c de önce t çizgisi belirginleşti sonra bordoya yakın oldu o yüzden sen yapmaya devam et dalgalanmalar normalmiş
Sabah yaptıklarım silik çıkıyor akşam yaptıklarım daha koyu bakalım t yi daha koyu görene kadar devam 😊 çok teşekkür ederim yorumun için canımm

kızlar kuşadası tarafında oturanınız var mı. Ekim ayının ilk zamanları nasıl oluyor. bir tatil planımız var da. bir kaç oteli aradım havalar çok sıcak oluyor dedi ne kadar doğru tereddütte kaldım.

X