Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
26 gün sürüyorsa hep, sanırım yumurta çatlaması 12. gün senin :) bugün mü oluyor 12 ?
Benimde 26 gün döndüm adet bittikden snra 9 10 11 12 13 14 degerlendirdim bu ay sanirim 11 de gordum bende o sefaff akıntıyı 14 gunde gormustum doktor bir hafta degerlendir dedi ve gerisi olmadi fazla zaten esimin isden dolayi insalalh tutmusdur bu ay hic bir belirtim yok yine umutsuz vakamiyim acaba ..

Izmir deyim canım ben ekim ayında hafif serin gecer

Ya ümitlendirmek gibi olmasın ama çoğu sayfada ust uste bir kaç gün koyu renk görünmesinin gebelik işareti olduğunu okumuştum
Yok yokk daha yeni reglim biteli 5.gün oluyo .Söylediğin geldi aklıma,hemen test yaptım canım negatif tabiki böylelikle gebelik testimde bitmiş oldu acaba gece mi yapsam testleri belki zamandan koyu çıkıyordur

Merhaba arkadaşlar . Batım 6 Temmuz . 2 ay denedik bu ay Ovulasyon günümü değerlendirmeye başladım . Bugün adetten itibaren(adet dahil) 9.günüm.

Eklentiler

• 0D6CB425-DA78-4E18-87A0-D4B94D5FBB62.jpeg
    93 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar elimde 4 adet ovilasyon testim kaldı adetim bittikten sonra testi yapmaya basladım
Gecen ay 13.günde yumurtlamıs olmam gerekiyor odet döngüme göre
Bu ay riske atmak istemedim adet bitiminde yapmaya başladım.
Yarın testi yapmasam mı boşa da harcamak istemiyorum fikirleriniz nedir

Eklentiler

• IMG_20210621_190238.jpg
    100,7 KB · Görüntüleme: 39
10.günden itibaren bakmayı dene istersen . Bugün 9.günüm , bugün başladım . Belli belirsiz bir çizgi oluştu benimkinde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…