-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #1.001
Sadece d vitaminine bakamayız dedi oda bende eksik zaten herkeste olduğu gibi. Tsh vitaminler ASO crp herşeyi ekledi doktor 5 tüpte kan aldılaraaa bakıyorlar mı, bizim sağlık ocağı artık bakılmıyor demişti :) Hangi ilde yaşıyorsun ?
Sorarım bende bir ara o zaman, teşekkürler :)Sadece d vitaminine bakamayız dedi oda bende eksik zaten herkeste olduğu gibi. Tsh vitaminler ASO crp herşeyi ekledi doktor 5 tüpte kan aldılar
Evet hepimiz icin hayırlısı olsun canımBelli mi olur, kısmet canım
Ekledim, hoş geldinBeni de ekler misiniz rica etsem34 yaş 13 ay bat 8 temmuz Folik asit, omega , d vit’, arı sütü polen propolis miniminikbirkus
HoşbuldumEkledim, hoş geldin
Az kalmış galiba :)Bugünkü ovu testim böyle çıktı dünden daha koyudün ilişki olmuştu bugün olmayacak yarın yine inşallah olacaks ve gün aşırı devam
Dayanamadım bende sipariş verdim ovülasyon testi, pazartesi gelir sanırım :) Salı en şanslı gün gösteriyor takvimde inşallah geç olmamıştır :))
pazartesi gelince testler yaparım :)hadi bakalım bende bekliyorum haberler senden
pazartesi gelince testler yaparım :)
Bende ilk kez yapıyorum sıvı alımına dikkat ettin mi canım ? Bende bugün 2.günüm düne göre bi tık daha koyuydu. Ama bence normaldir heralde seninkide bazen dalgalanmalar olabiliyomuş ya :) sen yapmaya devam et bence illa koyulaşır oKızlar ovülasyon testimin resmini ekleyemiyorum sanırım uygulamada hata var ama adet bitiminde yani adetin 7. Günü başladım bugün 3. Kez yaptım ama düne göre daha silik çıktı bu normal mi yumurtlama zamanına kadar gittikçe koyulaşması gerekmezmi
Ayy yok ben yine vazgeçtim :) ilk aydan yapmayacağım ovülasyon testi birde onun stresine giremem şimdizaman geçsin bakalım hangimiz erken yumurtlayacak
Ayy yok ben yine vazgeçtim :) ilk aydan yapmayacağım ovülasyon testi birde onun stresine giremem şimdi
Dikkat ettim canım bide 1 saat spnra yapacağım bakalım çok tedirginim yumurtlama olmayacak diyeBende ilk kez yapıyorum sıvı alımına dikkat ettin mi canım ? Bende bugün 2.günüm düne göre bi tık daha koyuydu. Ama bence normaldir heralde seninkide bazen dalgalanmalar olabiliyomuş ya :) sen yapmaya devam et bence illa koyulaşır o
Her ay olmuyormuş bazen, bu normal bir durummuşDikkat ettim canım bide 1 saat spnra yapacağım bakalım çok tedirginim yumurtlama olmayacak diye
Bence günleri takip et illa t ve c birbirine eşit koyu çıkacak, belkide her ay yumurtlamıyoruzdur. Ama bunu demek için daha erken değil mi?Biz yılmadan yapalım takip edelim canımDikkat ettim canım bide 1 saat spnra yapacağım bakalım çok tedirginim yumurtlama olmayacak diye