- 9 Aralık 2020
- 1.614
- 1.616
-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
Olsun, heyecan güzeldir :))Aynen bi heyecan bastı amanınnnbu çocuk yapmaya başlayalı sanki daha bugün evlenmişim gibi his kaplıyor içimi
Önemli olan içeride canlı sperm olması bence :)Ovulasyonda bari silikte olsa hayalet çizgi görüp sevineyim bariii bugünde böle bitirdim darısı yarın için
Onada bugün başlarız olur inş zaten daha yumurtlamama varÖnemli olan içeride canlı sperm olması bence :)
Ben adetten sonra başladım çalışmalara, gün aşırı :)Onada bugün başlarız olur inş zaten daha yumurtlamama var
Benimde dün bitti bugün başlıyoruz. Eşime dedim valla yoruldum demek yok 2 hafta boyunca enerjik olBen adetten sonra başladım çalışmalara, gün aşırı :)
Güzel olacak inşallahBenimde dün bitti bugün başlıyoruz. Eşime dedim valla yoruldum demek yok 2 hafta boyunca enerjik olstrese sokuyorsun beni diyo bugün gitmiş kabak çekirdeği fındık falan almış . Bakalım neler olucak bu ayda sonra beklemeye geçeriz
benim eşim de aynısı fındık fıstığa dadandı. bugün yumurtlama günüm hissediyorum akıntım oldukça fazla. Salı yaptık çarşamba boş bugün çalışmaya devam. bi de arıyo beni bugün işimiz var mı varsa ona göre bişeyler yicem diyoBenimde dün bitti bugün başlıyoruz. Eşime dedim valla yoruldum demek yok 2 hafta boyunca enerjik olstrese sokuyorsun beni diyo bugün gitmiş kabak çekirdeği fındık falan almış . Bakalım neler olucak bu ayda sonra beklemeye geçeriz
Hangi uygulamayı?Benim takvime göre en yüksek ihtimal 22 Haziran gösteriyor, sen kullanıyor musun uygulama ?
Ben bugün havuç alacağım akşam kaynatıp suyunu içeceğim yumurta çatlaması sağlıyormuşGüzel olacak inşallah:)
Ben Flo diye bir uygulama kullanıyorum, daha önce de bu uygulamanın yumurtlama takvimine göre hamile kalmıştım.Hangi uygulamayı?
benim eşim de aynısı fındık fıstığa dadandı. bugün yumurtlama günüm hissediyorum akıntım oldukça fazla. Salı yaptık çarşamba boş bugün çalışmaya devam. bi de arıyo beni bugün işimiz var mı varsa ona göre bişeyler yicem diyo
Ben inanmıyorum öyle şeylere :) aylarca vitaminler ilaçlar veriyor doktorlar bir iki seferlik şeylerden bir şey olmaz diye düşünüyorum benBen bugün havuç alacağım akşam kaynatıp suyunu içeceğim yumurta çatlaması sağlıyormuş
Denemekten bir şey çıkmazBen inanmıyorum öyle şeylere :) aylarca vitaminler ilaçlar veriyor doktorlar bir iki seferlik şeylerden bir şey olmaz diye düşünüyorum ben
Tabii bir şey kaybetmezsiniz :)Denemekten bir şey çıkmaz
aynen uyuya kalıyorlar tv başında. o istediğinde ben uyuya kalsam sabah bir karış surat olur :)geçen ay ben okadar yüklendimki eşime bişey yemedin ondan olmadı diye bu ay ne desem alıo bakalım inş işe yarar.bide buaralar işide çok yoğun uyuyakalmaz inş gerçi ben onada çözüm buldum yemeği yedikten sonra işi bitirmeye inş en kısa sürede güzel sonuçlar alırız hepimiz
Aynen biz yapınca bi triplerraynen uyuya kalıyorlar tv başında. o istediğinde ben uyuya kalsam sabah bir karış surat olur :)
çocuğu 9'da yatırıp hadi işimiz var diyorum uyuklamasına izin vermeden :)
Ben bu ay kırmızılari gördüm temmuz ayında inş güzel haberler almak dileğiyleYok mu kimse
Kuzumm benim maşallah ya gozlerim doldu Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin darısı başımıza inşallahAn itibariyle test yapip hamile olduğumu öğrendim