- 15 Mayıs 2010
- 6.693
- 5.821
-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
11. Gün canımAdetten sonra kaçıncı gün canım bu
Adet dahil mi saydın, bitince mi ?11. Gün canım
Âdetin başından itibaren saydımAdet dahil mi saydın, bitince mi ?
Kusura bakma daha önce ovulasyon testi denemedim de bilmediğimden soruyorum :)Âdetin başından itibaren saydım
Yok canım sorun değilKusura bakma daha önce ovulasyon testi denemedim de bilmediğimden soruyorum :)
Evet banada erken geldi söylediğin gün sayısı, uygulamadan baktım da bana daha çok varYok canım sorun değilben hep erken yumurtluyorum
Bat 4 temmuz canım seninki kacEvet banada erken geldi söylediğin gün sayısı, uygulamadan baktım da bana daha çok varyoksa batlarımız yakın galiba
7 temmuz benim deBat 4 temmuz canım seninki kac
Hadi bakalım inşallah iyi hanerler verelim birbirimize Rabbim büyük7 temmuz benim de
Bende bugün başlıyorum su içmemek beni benden aldıBugünkü ovu testim böyle çıktı akşama kadar iyice pik olur Galibavar mı benim gibi bugün pik gören
Bende yapsam mı acaba yaaa bilemedim :)Bende bugün başlıyorum su içmemek beni benden aldısaat 4 te yapıcam bakalım bineler olucak
Başla başlaBende yapsam mı acaba yaaa bilemedim :)
Ben almadım ovülasyon testi, bu ay 2 günde bir full performans deniyim demiştim :))Başla başlaberaber yaparız işte güzel olur
Bugün adetin 11. Günü bende pik oldu birde akşam yapacağım bakalım daha da pik olacak mı? Artık değerlendirmeye başlayacağım bazen üst üste bazen gün aşırıBende bugün başlıyorum su içmemek beni benden aldısaat 4 te yapıcam bakalım bineler olucak
Hadi inşallahBugün adetin 11. Günü bende pik oldu birde akşam yapacağım bakalım daha da pik olacak mı? Artık değerlendirmeye başlayacağım bazen üst üste bazen gün aşırıbu ay umutluyum
Benim takvime göre en yüksek ihtimal 22 Haziran gösteriyor, sen kullanıyor musun uygulama ?Bziim batlar yakın ya benim ovulasyon dan da yola çıkarız belki aynı olur yumurtlamamızda
Hahaha yansın gecelerBende kullanıyorum . Benimde takvimde 22si gösteriyor canım
Aynen bi heyecan bastı amanınnnHahaha yansın geceler