Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güncellemeler yapıldı kızlar, hayırlısı olsun diyelim hepimiz için, kendimi de ekledim hadi bakalım

İyi akşamlar kızlar Rabbim nasip ederse 2022 şubat annesi olacağım. Bat günüm bugunde değerim dün 108 cikti. Carsamba gunu tekrardan kan vereceğim. Doktora ilkkez 19 haziranda gitmeyi düşünüyorum sizce normal bir zaman mi?

Hayırlı olsun gebeliğiniz, ben hem pazartesi hem çarşamba kan tahlili verip artışı takip etmenizi beta 1.500 civarına gelince doktora gitmenizi öneririm

Cok teşekkür ederimm. Oylemi diyorsunuz peki o zaman oyle yapayim teşekkürler
Karar sizin tabiki, önemli olan betanın iki günde bir en az %60 artmış olması gerekiyor. Beta 1.500lerde vajinal kese görülebiliyor, erken takip bir şey kaybettirmez. İnşallah her şey yolunda gider

Karar sizin tabiki, önemli olan betanın iki günde bir en az %60 artmış olması gerekiyor. Beta 1.500lerde vajinal kese görülebiliyor, erken takip bir şey kaybettirmez. İnşallah her şey yolunda gider
İnşaallah Cokk teşekkür ederim. Haklisiniz tabiki sizlerin fikirlerine ihtiyacim var teşekkürler tekrardan

miniminikbirkus 27 yaşındayım vajinismustum 1.5 senedir yendim cok şükür 1 aydır deneme yapıyorum, ek takviye olark sadece cinko alıyorum

Guncelleme yapayim bende 27 haziran oldu bat

kızlar selamlar ;

yumurtlamadan 6 gün sonra ogün bugündür sağ kasıkta agrım var dün ovülasyon testi yapayım dedim. ekeki gibi cıktı . benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen var mı

Eklentiler

• wwwwww.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 39
10 aydır deniyoruz, KLOMEN, İMPRYL, OMEPA Q10, D VİTAMİNİ kullanıyorum. BAT 18 Haziran

kızlar selamlar ;

yumurtlamadan 6 gün sonra ogün bugündür sağ kasıkta agrım var dün ovülasyon testi yapayım dedim. ekeki gibi cıktı . benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen var mı
Canm ovulasyon testin normal görünüyor. Yumurtlamadan son 6 gün geçmesi gebelik anlaşılması için çok erken bi zaman. 15gün geçmesi gerekiyo die biliyorum

kızlar selamlar ;

Hamilelik olusunca yapılan ovulasyon testlerinde t c den koyu cikiyo şu en pik olduğu gün var ya aynen öyle cikiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…