Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buarada bu ay döngüm 28 oldu yani dün adet oldum malesef yani buay 1

Ben senin yerinde olsam 10 kere tat yapmistin:))))

Merhaba yprumunuzu okuınca yazmak istedim
Rahım filmi çekilip temız çıktığı halde dış gebelık yaşayanlardanım ustelık rahım filminden 3 ay sonra
Su an uzerınden 1,5 yıl geçti doktorum tekrar rahım filmi çekecek dış gebelık tüplere zarar vermış olabilir dedi

Ben gece regl oldum her yer batmış yatakta. hayatımda ilk kez gece denk geldim böyle bir şeye. Oğlum gece seslenmese hiç fark etmeyeceğim bile. Eşim salona gitti gece çarşaflarla uğraştım. bütün uykum ziyan oldu :)
Bağırsaklarım güldür güldür. karnımda ki deri sanki uyuşmuş da uyuşukluğu geçer gibi karıncalanıyor.
yeni bat: 30.06.2021

Kızlar, Bat tarihleri mayıs başı ve ortası olupta bilgi vermeyenleri listeden çıkarıyorum haberiniz olsun

Canım çok üzüldüm yaşadığın psikolojiyi anlıyorum zor bir süreçti. Evet işte rahim filminden sonra dış gebelik yaşanabiliyormuş doktorum o yüzden şimdi bi daha dene filmsiz dedi eğer gebelik gerçekleşmezse eylül gibi film istedi bakalım. İnşallah hasar yoktur tüplerinde ve en kısa zamanda hamile olduğun haberini alırsın kuzum Allah tez ama en tez zamanda nasip etsin inşallah

selamlar beni de ekler misiniz . 19 Mayıs regli oldum 23 mayıs bitti. şimdi bat 16 haziran Folik asit kullanıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…