- Konu Sahibi miniminikbirkus
çok teşekkür ederim. Hoş buldum :)Evet, şimdi ekledim. Hoş geldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim. Hoş buldum :)Evet, şimdi ekledim. Hoş geldin
bu arada ilk ayım deneme için :)Evet, şimdi ekledim. Hoş geldin
Tamam canım, ekliyorumbu arada ilk ayım deneme için :)
Değerlendirdiğin günler uygun gözüküyor, en son tarihi baz alıp üzerine 12 gün say, erken gebelik yapabilirsin o tarihte. Hadi bakalım hayırlısımadem katıldım :) şimdi birşeyler sormak istiyorum. reglimden 1 gün sonra ovülasyona başladım . 30-31-1 tarihleri pik gördüm. 24-26-29-31 ve 2 haziranı değerlendirdim. Umarım tutar . Ne zaman test yapabilirim en erken ? Birde değerlendirdiğim günler iyi mi ?
Oyy canım benım çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinCanım çok üzüldüm yaşadığın psikolojiyi anlıyorum zor bir süreçti. Evet işte rahim filminden sonra dış gebelik yaşanabiliyormuş doktorum o yüzden şimdi bi daha dene filmsiz dedi eğer gebelik gerçekleşmezse eylül gibi film istedi bakalım. İnşallah hasar yoktur tüplerinde ve en kısa zamanda hamile olduğun haberini alırsın kuzum Allah tez ama en tez zamanda nasip etsin inşallah
henüz pik olmamış teste devam :)Kızlar ovilasyon testim boyle cıktı adetimin 19.günündeyim yapanlar varsa yardımcı olabilirmi
benim sürüyor. yumurtlamaya başlayacağımı anlıyorum ve 3 gün falan sürüyor sonra da yumurta akı gibi akıntı olunca ogün çatladığını anlıyorum. ben hangi gün çatladığını bu şekilde anlıyorum akıntı ile. sıcacık yumurta akı gibi akıyor.kızlar ne soracağım ya benim 4 gündür kasıklarıma yanma var bukadar sürer mi yumurtlama ve catlaması sancısı ?
Test yapmaya 19.gün başladım acaba pik 14.günde oldu ve simdi böyle mi sonuc veriyor Bugünde denedim yine aynı sekilde cıktı sonuçhenüz pik olmamış teste devam :)
Canm son durumun ne? Her şeyimiz aynı ya seni merak ettim. Bende henüz bi değişiklik yokBen artık saymiyorum ya valla bezdim ne zaman olursa olur vakti gelince zaten olur nedir yani bu acele
GEç yapamya başlamışssın bence adetin ibttikten sonra 4. 5. gün yapmaya başlamalsıınTest yapmaya 19.gün başladım acaba pik 14.günde oldu ve simdi böyle mi sonuc veriyor Bugünde denedim yine aynı sekilde cıktı sonuç
Adetim 15 haziranda gelecek döngümün gelmesine az kaldı bakalım
Cnm onceden pik gormediysen daha pik olmamis. Gordysen catlama olmusKızlar ovilasyon testim boyle cıktı adetimin 19.günündeyim yapanlar varsa yardımcı olabilirmi
13 haziranda deneyin bencemadem katıldım :) şimdi birşeyler sormak istiyorum. reglimden 1 gün sonra ovülasyona başladım . 30-31-1 tarihleri pik gördüm. 24-26-29-31 ve 2 haziranı değerlendirdim. Umarım tutar . Ne zaman test yapabilirim en erken ? Birde değerlendirdiğim günler iyi mi ?