Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
madem katıldım :) şimdi birşeyler sormak istiyorum. reglimden 1 gün sonra ovülasyona başladım . 30-31-1 tarihleri pik gördüm. 24-26-29-31 ve 2 haziranı değerlendirdim. Umarım tutar . Ne zaman test yapabilirim en erken ? Birde değerlendirdiğim günler iyi mi ?

Eklentiler

• OVVVVVVV.jpg
    OVVVVVVV.jpg
    161,8 KB · Görüntüleme: 54
madem katıldım :) şimdi birşeyler sormak istiyorum. reglimden 1 gün sonra ovülasyona başladım . 30-31-1 tarihleri pik gördüm. 24-26-29-31 ve 2 haziranı değerlendirdim. Umarım tutar . Ne zaman test yapabilirim en erken ? Birde değerlendirdiğim günler iyi mi ?
Değerlendirdiğin günler uygun gözüküyor, en son tarihi baz alıp üzerine 12 gün say, erken gebelik yapabilirsin o tarihte. Hadi bakalım hayırlısı

2 yıllık evliyim . umarım olur . Troid hastasıydım cok yüksekti değerlerim . Şimdi düştü ama biraz fazla düştü :) şimdi ilaçları azaltarak onu yükseltmeye calısıyoruz. Umarım olur . Reglime 13 gün var diyor ama 2 gün önce ve sonra da oluyor . ben 12 gün sonra erken gebelik testi ile bakayım. cok heycanlıyım :)

Canım çok üzüldüm yaşadığın psikolojiyi anlıyorum zor bir süreçti. Evet işte rahim filminden sonra dış gebelik yaşanabiliyormuş doktorum o yüzden şimdi bi daha dene filmsiz dedi eğer gebelik gerçekleşmezse eylül gibi film istedi bakalım. İnşallah hasar yoktur tüplerinde ve en kısa zamanda hamile olduğun haberini alırsın kuzum Allah tez ama en tez zamanda nasip etsin inşallah
Oyy canım benım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için
Dilerim senınde herşey gonlunden geçtığı gibi olur

Kızlar ovilasyon testim boyle cıktı adetimin 19.günündeyim yapanlar varsa yardımcı olabilirmi

Eklentiler

• 16227308519386000322489244009103.jpg
    16227308519386000322489244009103.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 48
kızlar ne soracağım ya benim 4 gündür kasıklarıma yanma var bukadar sürer mi yumurtlama ve catlaması sancısı ?

kızlar ne soracağım ya benim 4 gündür kasıklarıma yanma var bukadar sürer mi yumurtlama ve catlaması sancısı ?
benim sürüyor. yumurtlamaya başlayacağımı anlıyorum ve 3 gün falan sürüyor sonra da yumurta akı gibi akıntı olunca ogün çatladığını anlıyorum. ben hangi gün çatladığını bu şekilde anlıyorum akıntı ile. sıcacık yumurta akı gibi akıyor.

benim yumurta 3 gün önce çatladı ovülasyon ile takip ediyorum ve hala ara ara sancılarım devam ediyor

Kızlar yaa benim 6 gün suren bat bu ay 3 gün sürdü bugun 4 cu gun kahverngi akıntım var sadece bu ay gynoflor kullanmıştım o yapmis olabilirmi

13 haziranda deneyin bence

X