Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken gebelik testim yok normal kaset test var bende ☹️
Kasetler bazen göstermiyor, bazen çok hafif kuruma çizgisi gibi gösteriyor yanıtlıcı olabiliyor erken günler için. İstersen dene şansını, yada imkanın varsa erken gebelik alırsan daha iyi olur

Kasetler bazen göstermiyor, bazen çok hafif kuruma çizgisi gibi gösteriyor yanıtlıcı olabiliyor erken günler için. İstersen dene şansını, yada imkanın varsa erken gebelik alırsan daha iyi olur
Çok teşekkür ederim cevabınız için 🙃ben yarın normal testle bi yapayım 4 gün kamış olacak . Sonrada 2 gün sonra yaparım .varsada çıkar sanırım 😌

İyi akşamlar kızlar Rabbim nasip ederse 2022 şubat annesi olacağım. Bat günüm bugunde değerim dün 108 cikti. Carsamba gunu tekrardan kan vereceğim. Doktora ilkkez 19 haziranda gitmeyi düşünüyorum sizce normal bir zaman mi?
Tebrik ederim. Değeriniz 1.000 li rakamlara ulaşırsa gidin. Ben ilk gebeliğimde 8 haftalık öğenmiştim. direkt gittiğimde 2.500'lere ulaşmıştı zaten :)

benim bugün reglimin son günü. Yarın itibari ile 2 günde bir çalışmalara devam edeceğiz. İnşallah bu ay hiç boş gün geçmeyecek. Eşime bu ay seni yaktım dedim o benim peşimden koşarken şimdi ben onun peşindeyim. :)

1623066933682.jpg
kizlar pko olan var mi. Kistten midr bu bitmeyen pikler😭

X