-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
HoşbuldumYeni arkadaşları ekledim, hoş geldiniz
Erken gebelik ile yaparsan çıkar muhtemelenBata 5 günüm var yarın yapsam testte çıkar mı kızlar
Erken gebelik testim yok normal kaset test var bendeErken gebelik ile yaparsan çıkar muhtemelen
Kasetler bazen göstermiyor, bazen çok hafif kuruma çizgisi gibi gösteriyor yanıtlıcı olabiliyor erken günler için. İstersen dene şansını, yada imkanın varsa erken gebelik alırsan daha iyi olurErken gebelik testim yok normal kaset test var bende
Çok teşekkür ederim cevabınız içinKasetler bazen göstermiyor, bazen çok hafif kuruma çizgisi gibi gösteriyor yanıtlıcı olabiliyor erken günler için. İstersen dene şansını, yada imkanın varsa erken gebelik alırsan daha iyi olur
Ben trendyoldan almıştım 20 ovulasyon 5 hamilelik testi 60 tl falandı markasıda laboquick tiKizlar merhaba sanirim benim negtif ovulasyon takibi yapmak istiyorum ama alfiginiz uygun bir yer varmi
Tebrik ederim. Değeriniz 1.000 li rakamlara ulaşırsa gidin. Ben ilk gebeliğimde 8 haftalık öğenmiştim. direkt gittiğimde 2.500'lere ulaşmıştı zaten :)İyi akşamlar kızlar Rabbim nasip ederse 2022 şubat annesi olacağım. Bat günüm bugunde değerim dün 108 cikti. Carsamba gunu tekrardan kan vereceğim. Doktora ilkkez 19 haziranda gitmeyi düşünüyorum sizce normal bir zaman mi?
ben olsam yapmam hayal kırıklığına sebep olabiliyor. ben adetin 1 hafta gecikmesi taraftarıyım :)Bata 5 günüm var yarın yapsam testte çıkar mı kızlar
Tmm cnm tesekkur ederimBen trendyoldan almıştım 20 ovulasyon 5 hamilelik testi 60 tl falandı
4 tane testim kaldı okadar merak ediyorumkiben olsam yapmam hayal kırıklığına sebep olabiliyor. ben adetin 1 hafta gecikmesi taraftarıyım :)
Rica ederim canımTmm cnm tesekkur ederim
sık dişini cnm günün geçsin öyle yapm. ben 1 haziren regl olmalıydım bir gün gecikti yap dediler ama iyiki yapmamışım 2 haziran günü regl oldum :) :)4 tane testim kaldı okadar merak ediyorumkigerçi hiçbir belirtim bile yok
Çokk teşekkür ederimTebrik ederim. Değeriniz 1.000 li rakamlara ulaşırsa gidin. Ben ilk gebeliğimde 8 haftalık öğenmiştim. direkt gittiğimde 2.500'lere ulaşmıştı zaten :)
Bende çıkmıştı kaset testtede .Erken gebelik testim yok normal kaset test var bende
Ben yapayım rahatlayayım en iyisiBende çıkmıştı kaset testtede .