Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
madem katıldım :) şimdi birşeyler sormak istiyorum. reglimden 1 gün sonra ovülasyona başladım . 30-31-1 tarihleri pik gördüm. 24-26-29-31 ve 2 haziranı değerlendirdim. Umarım tutar . Ne zaman test yapabilirim en erken ? Birde değerlendirdiğim günler iyi mi ?

Eklentiler

• OVVVVVVV.jpg
    161,8 KB · Görüntüleme: 54
Değerlendirdiğin günler uygun gözüküyor, en son tarihi baz alıp üzerine 12 gün say, erken gebelik yapabilirsin o tarihte. Hadi bakalım hayırlısı

2 yıllık evliyim . umarım olur . Troid hastasıydım cok yüksekti değerlerim . Şimdi düştü ama biraz fazla düştü :) şimdi ilaçları azaltarak onu yükseltmeye calısıyoruz. Umarım olur . Reglime 13 gün var diyor ama 2 gün önce ve sonra da oluyor . ben 12 gün sonra erken gebelik testi ile bakayım. cok heycanlıyım :)

Oyy canım benım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için
Dilerim senınde herşey gonlunden geçtığı gibi olur

Kızlar ovilasyon testim boyle cıktı adetimin 19.günündeyim yapanlar varsa yardımcı olabilirmi

Eklentiler

• 16227308519386000322489244009103.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 48
kızlar ne soracağım ya benim 4 gündür kasıklarıma yanma var bukadar sürer mi yumurtlama ve catlaması sancısı ?

kızlar ne soracağım ya benim 4 gündür kasıklarıma yanma var bukadar sürer mi yumurtlama ve catlaması sancısı ?
benim sürüyor. yumurtlamaya başlayacağımı anlıyorum ve 3 gün falan sürüyor sonra da yumurta akı gibi akıntı olunca ogün çatladığını anlıyorum. ben hangi gün çatladığını bu şekilde anlıyorum akıntı ile. sıcacık yumurta akı gibi akıyor.

benim yumurta 3 gün önce çatladı ovülasyon ile takip ediyorum ve hala ara ara sancılarım devam ediyor

Kızlar yaa benim 6 gün suren bat bu ay 3 gün sürdü bugun 4 cu gun kahverngi akıntım var sadece bu ay gynoflor kullanmıştım o yapmis olabilirmi

Test yapmaya 19.gün başladım acaba pik 14.günde oldu ve simdi böyle mi sonuc veriyor Bugünde denedim yine aynı sekilde cıktı sonuç
Adetim 15 haziranda gelecek döngümün gelmesine az kaldı bakalım
GEç yapamya başlamışssın bence adetin ibttikten sonra 4. 5. gün yapmaya başlamalsıın

13 haziranda deneyin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…