Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hayir yok. son adetimde hormon testide yaptiridm onlardada sorun yok.yumurta rezervimin iyi oldugunu soyledi.dun pikti iliski yasadim pikten oncede iliski oldu bugun birliktelik yapsammi yoksa yarin catlar yarin mi birlikte olsam
Maşallah ne güzel sorunsuz bir şekilde bebeğini de kucağına alırsın inşallah. Bir gün dinlenip düşüşü beklesen de olur bişey kaçırmazsın ama fazla mal da göz çıkartmaz denir ya o misal bu gece de birlikte olabilirsiniz

Eş durumuna da çok bağlı yalnızca bizim yumurtamız yetmiyor sonuçta bi de bu işi stresle yapmamak lazım. Sevdiğimiz adamlarla olduğumuza odaklanalım kızlar

Eş durumuna da çok bağlı yalnızca bizim yumurtamız yetmiyor sonuçta bi de bu işi stresle yapmamak lazım. Sevdiğimiz adamlarla olduğumuza odaklanalım kızlar
Pco olanlar ovulasyonla yumurta takibi yapabilir mi? Şu sebepten soruyorum pco olanlarda yumurta fazlaymış ve bu yüzden yumurta istenilen boyuta ulasamayabilirmis.

Pco olanlar ovulasyonla yumurta takibi yapabilir mi? Şu sebepten soruyorum pco olanlarda yumurta fazlaymış ve bu yüzden yumurta istenilen boyuta ulasamayabilirmis.
Pcos yani polikistik over sendromunda da istenirse kit ile takip yapılabilir tabii ki ama çok fazla yanıltıcı pozitif görürler. Döngü de uzun sürdüğü için hem biraz masraflı olur hem de eğer kişi çok bilinçli değilse çok fazla duygusal karmaşaya girebilir, Ben kişinin durumunun farkında olarak birkaç yöntemin bir arada değerlendirilmesini tavsiye ederim. Bu arada unutmayalım: kitler yumurtayı değil LH hormonunu gösteriyor. Bazen LH piki olsa da yumurta çatlamaz kist olarak kalır. Pcoslarda durum bu. Normal dögülerde de bazen yaşanabiliyor. LH takibiyle yani ovulasyon kitiyle gebelik oranının %25-30 olmasının bir nedeni de bu. Biz toplum olarak biyolojiden çok haberdar değiliz. Dramayı da çok seviyoruz ne yazık ki o yüzden çok fazla psikolojik çöküş yaşanıyor. Herkese daha bilinçli sağlıklı ve mutlu günler olsun inşallah

Teşekkür ederim. Inşallah güzel olur hersey

Kızlar merhaba.Dün regli olmam gerekiyordu. 17:00 gibi oldum kahverengi leke geldi hissetmistim olacagimi zaten. 4-5 damla leke haricinde bu saat oldu hala pedime gelen birsey yok. Goguslerimde 15 gundur hassasiyet vardi regliye bagladim. Çünkü eşimle regli bitiminden 3 gün sonra iliskiye girmistim yumurtlamama 5 gün vardı. Hafif ara ara ağrım oluyor gogus hassasiyetim halen var.

Canım bir test yapsana yakınında eczane varsa al yap negatifse regl olursun zaten kafan rahat eder

Ben de senin gibi lekelenme olmuştu reglim düzensiz diye hiç umursamamıştım göğüslerimde çok şişti ve ağrıyordu ama hep regle bağlamıştım artık en son yılbaşında içki filan içebilirim diye eşimin ısrarıyla test alıp yapmıştım pozitif çıkmıştı meğer 9 haftalık hamileymişim erken hamilelik testi miydi normal miydi

İsteyen herkes inşallah güzel haberler alır kızlar ve hamile kalanlar sağlıkla vaktinde bebeklerini kucaklarına alırlar ben 1.5 ay önce 22. Haftamda bebeğimi kaybettim rahim ağzı yetmezliği veya enfeksiyon olabilir dediler kesin değil ama bir sonraki hamilelikte dikiş atılacak inşallah bir daha böyle bir olay yaşamam Allah hiç kimseye yaşatmasın eğer ilk hamileliğiniz ise size tavsiyem mutlaka rahim boyunuzu ölçtürmeniz fazla kişide olmuyor ama siz yine de tedbirinizi alın biri bana da deseydi keşke diyorum hep

Amin. Bende ayni seyi yasadim subat ayinda. Gercekten cok zor. İnşallah bizde o güzel haberi tekrar alicaz

Kizlar bu ay doktorun verdiği gynofor fitil kullaniyorum ama artik yunurtlama donemlerini kaçırmak istemiyorum o dönemlerde kullanmayı düşünmüyorum gebe kalmaya,kalmamaya etkisi olurmu aranızda fitil kullanan varmı?varmıydı ❣

Aramıza yeni katılan arkadaşları listeye ekledim, bu ara biraz bakamadım buraya kusura bakmayın gecikme için. Tüp bebek için doktor araştırıyorum da hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…