- 31 Ocak 2012
- 209
- 219
-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
Paylaşmak için buradayım. İnsanın kendine çok hayrı olmayabiliyor. Ama insanın insana çok büyük faydası olabiliyor. Ben kendi bilgimi saklayıp ne yapabilirim ki.. Herkese mümkün olduğunca yanıltıcı olmadan, hurafelerden, kulaktan dolma bilgiden uzak bilimsel gerçeklerle yönlendirme yapabilirim. Benim isteğim olmayabilir ama bir başkasının yüzü gülerse ne mutluMerhaba hoş geldin. İnşallah Allah tez zamanda nasip etsin . Bilgilerini tecrübelerini bizimle de paylaşırsın çok güzel olur bence
Yarınki teste de bir bak bence ve ona göre karar ver. Test silikleştiyse yarını da değerlendir derim. İnşallah döllenme olur, bebeğini sağlıcakla kucağına alırsınkizlar benide ekleyin gruba ovilasyon testlm dun negatifti. bugun saat 12 de yaptim pozitif dun iliskiye girdik bugun de birliktelik oldu yarin yapmami gerektirirmi pazar gununumu degerlendireyim
hayirlisiyla insallah. tesekkur ederim.. umarim tum isteyenler saglicakla kucagina alir.ileriki surecleri bilgilendlrecegimYarınki teste de bir bak bence ve ona göre karar ver. Test silikleştiyse yarını da değerlendir derim. İnşallah döllenme olur, bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın
Yine de olumsuz olmayın. Herseyde bir hayır vardır. Demek ki hala bizim için doğru zamanı gelmedi.Paylaşmak için buradayım. İnsanın kendine çok hayrı olmayabiliyor. Ama insanın insana çok büyük faydası olabiliyor. Ben kendi bilgimi saklayıp ne yapabilirim ki.. Herkese mümkün olduğunca yanıltıcı olmadan, hurafelerden, kulaktan dolma bilgiden uzak bilimsel gerçeklerle yönlendirme yapabilirim. Benim isteğim olmayabilir ama bir başkasının yüzü gülerse ne mutluYıllarca kısır insanlarla çalıştım. Bu duygunun ne demek olduğunu biliyorum. Allah hepimize huzur, mutluluk, sağlıkla dilediklerini versin.
Üzülme moralin bozulmasın belkide minik bir yerleşmedir bekle biraz adetin gelmezse 10 gün sonra test yaparsın İnşAllah hayırlısı olurKızlar ya ben ramazanın başında adettim şimdi bugün yine olmuşum halbuki pco var bende döngüm asla böyle kısa değil geçen ay da adetten sonra 40 gün temiz kalmıştım düşünün daha sökülmedim sıfır adet belirtisi normalde bi karın ağırlarım hafif başlar öncesinde göğüslerim dolgunlaşır şu an hiç bişey yok hiç beklemiyordum henüz sökülmedim sadece peçeteye geliyor çok moralim bozuldu hiç bişey kullanmamama rağmen bu ay çok ümitliydim
bugunki ovilasyon testim saat 12 de yaptim catlamamis halenU umutlubekleyiss bugün test yaptın mı? Durumlar nasıl?
Süper o zaman gece dinlendiyseniz kaçırmış sayılmazsın. Hadi devam, bol şansbugunki ovilasyon testim saat 12 de yaptim catlamamis halen
Bugün biraz artmaya başladı ya yerleşme değil sanırım :/Üzülme moralin bozulmasın belkide minik bir yerleşmedir bekle biraz adetin gelmezse 10 gün sonra test yaparsın İnşAllah hayırlısı olur
Üzülme böyle kanamalar pconun yatışmasında iyi olabiliyor. Kistin bi kısmından kurtuluyorsun öyle düşün bu ayı iyi değerlendirin bence inşallah gönlüne göre olur. Yürüyüş yapmayı ve düşük karbonhidrat beslenmeyi ihmal etmeBugün biraz artmaya başladı ya yerleşme değil sanırım :/
Tedavi gördüğüm aylarda daha çok üzülüyodum çok ağlıyodum bu ay da ümitliydim diyete başladım az da olsa evde egzersiz vs yapmaya çalışıyorum inşallah karşılığını önümüzdeki ah gösterir Rabbim.. İsteyen dileyen herkese nasip etsin AllahımÜzülme böyle kanamalar pconun yatışmasında iyi olabiliyor. Kistin bi kısmından kurtuluyorsun öyle düşün bu ayı iyi değerlendirin bence inşallah gönlüne göre olur. Yürüyüş yapmayı ve düşük karbonhidrat beslenmeyi ihmal etme
Hayırlısı olsun canım bu gün hepimiz için dua ettim umarım güzel şeyler olur hayırlı haberler alınır tez zamandaBugün biraz artmaya başladı ya yerleşme değil sanırım :/
Bence hala pik. Düştüğünde şüphe etmezsin. Yarın düşer muhtemelen pkos yok di mi?kizlar bi bakarmsiniz hala pik mi
hayir yok. son adetimde hormon testide yaptiridm onlardada sorun yok.yumurta rezervimin iyi oldugunu soyledi.dun pikti iliski yasadim pikten oncede iliski oldu bugun birliktelik yapsammi yoksa yarin catlar yarin mi birlikte olsamBence hala pik. Düştüğünde şüphe etmezsin. Yarın düşer muhtemelen pkos yok di mi?