Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hoş geldin. İnşallah Allah tez zamanda nasip etsin . Bilgilerini tecrübelerini bizimle de paylaşırsın çok güzel olur bence :KK54:
Paylaşmak için buradayım. İnsanın kendine çok hayrı olmayabiliyor. Ama insanın insana çok büyük faydası olabiliyor. Ben kendi bilgimi saklayıp ne yapabilirim ki.. Herkese mümkün olduğunca yanıltıcı olmadan, hurafelerden, kulaktan dolma bilgiden uzak bilimsel gerçeklerle yönlendirme yapabilirim. Benim isteğim olmayabilir ama bir başkasının yüzü gülerse ne mutlu 🙂 Yıllarca kısır insanlarla çalıştım. Bu duygunun ne demek olduğunu biliyorum. Allah hepimize huzur, mutluluk, sağlıkla dilediklerini versin.

kizlar benide ekleyin gruba ovilasyon testlm dun negatifti. bugun saat 12 de yaptim pozitif dun iliskiye girdik bugun de birliktelik oldu yarin yapmami gerektirirmi pazar gununumu degerlendireyim

Eklentiler

• 20210507_120322.jpg
    20210507_120322.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 45
kizlar benide ekleyin gruba ovilasyon testlm dun negatifti. bugun saat 12 de yaptim pozitif dun iliskiye girdik bugun de birliktelik oldu yarin yapmami gerektirirmi pazar gununumu degerlendireyim
Yarınki teste de bir bak bence ve ona göre karar ver. Test silikleştiyse yarını da değerlendir derim. İnşallah döllenme olur, bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın

Paylaşmak için buradayım. İnsanın kendine çok hayrı olmayabiliyor. Ama insanın insana çok büyük faydası olabiliyor. Ben kendi bilgimi saklayıp ne yapabilirim ki.. Herkese mümkün olduğunca yanıltıcı olmadan, hurafelerden, kulaktan dolma bilgiden uzak bilimsel gerçeklerle yönlendirme yapabilirim. Benim isteğim olmayabilir ama bir başkasının yüzü gülerse ne mutlu 🙂 Yıllarca kısır insanlarla çalıştım. Bu duygunun ne demek olduğunu biliyorum. Allah hepimize huzur, mutluluk, sağlıkla dilediklerini versin.
Yine de olumsuz olmayın. Herseyde bir hayır vardır. Demek ki hala bizim için doğru zamanı gelmedi.

Kızlar ya ben ramazanın başında adettim şimdi bugün yine olmuşum halbuki pco var bende döngüm asla böyle kısa değil geçen ay da adetten sonra 40 gün temiz kalmıştım düşünün daha sökülmedim sıfır adet belirtisi normalde bi karın ağırlarım hafif başlar öncesinde göğüslerim dolgunlaşır şu an hiç bişey yok hiç beklemiyordum henüz sökülmedim sadece peçeteye geliyor çok moralim bozuldu hiç bişey kullanmamama rağmen bu ay çok ümitliydim 😞

Kızlar ya ben ramazanın başında adettim şimdi bugün yine olmuşum halbuki pco var bende döngüm asla böyle kısa değil geçen ay da adetten sonra 40 gün temiz kalmıştım düşünün daha sökülmedim sıfır adet belirtisi normalde bi karın ağırlarım hafif başlar öncesinde göğüslerim dolgunlaşır şu an hiç bişey yok hiç beklemiyordum henüz sökülmedim sadece peçeteye geliyor çok moralim bozuldu hiç bişey kullanmamama rağmen bu ay çok ümitliydim 😞
Üzülme moralin bozulmasın belkide minik bir yerleşmedir bekle biraz adetin gelmezse 10 gün sonra test yaparsın İnşAllah hayırlısı olur ☺️

Merhaba bende inşallah düşünüyorum mart ayında bir kaybım oldu, iki çocuğum var Rabbim nasip ederse 3.yü düşünüyorum şimdi Bat vermiyorum çünkü ağustos gibi düşünüyoruz, ara ara bakarım yazarım inşallah❤️

Üzülme böyle kanamalar pconun yatışmasında iyi olabiliyor. Kistin bi kısmından kurtuluyorsun öyle düşün bu ayı iyi değerlendirin bence inşallah gönlüne göre olur. Yürüyüş yapmayı ve düşük karbonhidrat beslenmeyi ihmal etme 🌸
Tedavi gördüğüm aylarda daha çok üzülüyodum çok ağlıyodum bu ay da ümitliydim diyete başladım az da olsa evde egzersiz vs yapmaya çalışıyorum inşallah karşılığını önümüzdeki ah gösterir Rabbim.. İsteyen dileyen herkese nasip etsin Allahım

X