Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben artık saymiyorum ya valla bezdim ne zaman olursa olur vakti gelince zaten olur nedir yani bu acele
Aynn canm be de bu ay takip etmicem. Geçen yıl düşükle sonuçlanan hamileligimde korunmayı biraktigim gibi hatta şu meşhur ayak dikmeyi yaptığım gibi hamile kaldım. Ama bu defa ovulasyon takibiyle bile 2aydır olmadı. Demek ki her şey kısmet beklememiz gerekiyosa beklicez

Ben de aynı şeyi düşünüyorum diyorum ki bu bebek gelecekse zaten gelecek Allah istediği zaman verecek tamam takip et uğraş ama ya onun psikolojisi gerçekten zor en azından şimdi bıraktım hayal kırıklığı olmaz

Merhaba listeye eklermisiniz?
yaşım 25
2019 kasımdan beri deniyoruz
Bat tarihim 14 mayıs dijital hesaplama da
D vit ve omega Qenzim folikasit

Hem beklemedi anda gelince daha çok mutlu oluyo insan öyle ďüşünelim biraz da. Gerçekten biz istediğimizde değil Allah istediğinde oluyo

Merhabalar kızlar. Bende 6 aydır deniyorum miyomum da var gebeliğe engel değil dedi doktor ama ben bu ay soğan kürü deneyeceğim. Eşimde de varikosel varmış sperm sayısı 45 milyon çıktı tekrar kontrole gidecek ona da keçiboynuzu kürü yapıp içiriyorum hergün. Bat 31 mayıs. İnşallah bu ay olmasa bile yakın zamanda olur. 2021 hepimize bebek getirsin.

Merhaba canim İnşallah nasip diyelim hepimize hayırlısıyla Seninde gönlünce olsun faydasını görürsün insallah

Bat geldi benimde tam günümde yeni bat 1 haziran bu ay zaten ramazan dan dolayi umutlu degildim diger aylara kaldı bakalım

Merhaba ben de uzun süre takip ettikten sonra bebiş için aktif faaliyete geçmişken paylaşmanın birilerine mutlaka faydası olduğunu düşünerek bugün aranıza katılmaya karar verdim.
yaşım 38
5-6 aydır bebek istiyorum
Prowomen kullanıyorum
Bat : 19 mayıs
Herkese bol şans, sağlık, mutluluk

Grubun en yaşlısı ve bir biliminsanı olarak yanınızda olduğumu belirtmek isterim.
Benim 10 yıllık evliliğim bitti. Çocuk yok. Boşanmadan 3 yıl sonra tekrar evlendim. Çok mutluyuz şükür ve yaşım daha geç olmadan pandemide de hazır evdeyken :) çocuk yapmaya niyetlendik.
Jinekolojik hikayem çok geniş. Başımdan türlü olay geçti. İnşallah bebek sahibi olabilirim sağlıcakla.

Dilerim herşey gönlünce olsun Rabbim hayırlısıyla kucağına meleğini almayı nasip etsin ve isteyen bekleyen sabreden herkesin insallah.

Merhaba hoş geldin. İnşallah Allah tez zamanda nasip etsin . Bilgilerini tecrübelerini bizimle de paylaşırsın çok güzel olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…