Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bu ay doktorun verdiği gynofor fitil kullaniyorum ama artik yunurtlama donemlerini kaçırmak istemiyorum o dönemlerde kullanmayı düşünmüyorum gebe kalmaya,kalmamaya etkisi olurmu aranızda fitil kullanan varmı?varmıydı ❣
Güzelim bence yumurtalarının sağlıklı gelişip döllenebilmesi için içerdeki flora (bakteri-mantar dengesi) çok önemli. Tedavini tamamla derim. Yoksa gebe kalman daha da zorlaşabilir. Spermlerin içerde yaşaması için bu önemli. Yumurtlamanı etkilemez o ilaç ama kullanırken hamile kaldığını fark edersen hemen doktoruna söyle

Tamam canim ben devam edeyim ilacı kullnmaya o zman teşekkür ederimmm iyi bayramlarr 💐🍬🍭

Günaydın,Bugün yine test yaptım prodoktor , silik çıkıyor hala biraz daha belirgin yanlız ...benim döllenme zamanında sanırım inanılmaz iştahım artmıştı .tek belirti diyebilirim .birde herşeye gözlerim doluyor

Günaydın,Bugün yine test yaptım prodoktor , silik çıkıyor hala biraz daha belirgin yanlız ...benim döllenme zamanında sanırım inanılmaz iştahım artmıştı .tek belirti diyebilirim .birde herşeye gözlerim doluyor
İki testinde fotoğrafını atar mısın ?

Arkadaşlar merhaba. Eşime randevu aldık kontrol için ürolojiye gidecek. Daha önce eşi giden var mı? Sperm testi, ultrasonla bakma olayları falan nasıl oluyor, bilgisi olan var mı?

Biliyorum çok erken ama dün Test yaptım çok silik çizgi çıktı bat 19 ...yarın yine yapicam çok merak ediyorum
Erken olup olmadığı yumurtlama gününe bağlı canım. İnşallah net ve mutlu haberini alırız kısa zamanda. Benim de bat 19 u ama regl olacak gibiyim daha erkenden. Ovulasyonum 8 mayıstı o yüzden testte çıkacağını sanmıyorum benimkinin. Sen umut vaadediyorsun 😍

Erken olup olmadığı yumurtlama gününe bağlı canım. İnşallah net ve mutlu haberini alırız kısa zamanda. Benim de bat 19 u ama regl olacak gibiyim daha erkenden. Ovulasyonum 8 mayıstı o yüzden testte çıkacağını sanmıyorum benimkinin. Sen umut vaadediyorsun 😍
11-12 gün sonra erken gebelikte belli oluyor, ama olmayadabilir tabi. Hayırlısı olsun zaten öncelikle 🥰

X