- Konu Sahibi miniminikbirkus
Biliyorum çok erken ama dün Test yaptım çok silik çizgi çıktı bat 19 ...yarın yine yapicam çok merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben adete 6 gün kala erken gebelik testinde silik çizgiyi görmüştüm, hayırlısı olur inşallah sağlıkla devam ederBiliyorum çok erken ama dün Test yaptım çok silik çizgi çıktı bat 19 ...yarın yine yapicam çok merak ediyorum
İnşallah çok teşekkür ederimBen adete 6 gün kala erken gebelik testinde silik çizgiyi görmüştüm, hayırlısı olur inşallah sağlıkla devam eder
Güzelim bence yumurtalarının sağlıklı gelişip döllenebilmesi için içerdeki flora (bakteri-mantar dengesi) çok önemli. Tedavini tamamla derim. Yoksa gebe kalman daha da zorlaşabilir. Spermlerin içerde yaşaması için bu önemli. Yumurtlamanı etkilemez o ilaç ama kullanırken hamile kaldığını fark edersen hemen doktoruna söyleKizlar bu ay doktorun verdiği gynofor fitil kullaniyorum ama artik yunurtlama donemlerini kaçırmak istemiyorum o dönemlerde kullanmayı düşünmüyorum gebe kalmaya,kalmamaya etkisi olurmu aranızda fitil kullanan varmı?varmıydı ❣
İki testinde fotoğrafını atar mısın ?Günaydın,Bugün yine test yaptım prodoktor , silik çıkıyor hala biraz daha belirgin yanlız ...benim döllenme zamanında sanırım inanılmaz iştahım artmıştı .tek belirti diyebilirim .birde herşeye gözlerim doluyor
anladım canım, telefondan nasıl bilmiyorum :)Bende telefon var sadece
sen hastanelerin acil bölümünde bir beta hcg tahlili ver bence, 2 günde bir takip etmen gerekecek zaten bir süre artışıBende telefon var sadece
Ben Almanya da yaşıyorum burda çok zor acil birşey olmadıkça kimse sallanıyor seni .sen hastanelerin acil bölümünde bir beta hcg tahlili ver bence, 2 günde bir takip etmen gerekecek zaten bir süre artışı
O zaman idrar testinde koyuluk takip etmelisin, inşallah gönlünce olurBen Almanya da yaşıyorum burda çok zor acil birşey olmadıkça kimse sallanıyor seni .
Erken olup olmadığı yumurtlama gününe bağlı canım. İnşallah net ve mutlu haberini alırız kısa zamanda. Benim de bat 19 u ama regl olacak gibiyim daha erkenden. Ovulasyonum 8 mayıstı o yüzden testte çıkacağını sanmıyorum benimkinin. Sen umut vaadediyorsunBiliyorum çok erken ama dün Test yaptım çok silik çizgi çıktı bat 19 ...yarın yine yapicam çok merak ediyorum
11-12 gün sonra erken gebelikte belli oluyor, ama olmayadabilir tabi. Hayırlısı olsun zaten öncelikleErken olup olmadığı yumurtlama gününe bağlı canım. İnşallah net ve mutlu haberini alırız kısa zamanda. Benim de bat 19 u ama regl olacak gibiyim daha erkenden. Ovulasyonum 8 mayıstı o yüzden testte çıkacağını sanmıyorum benimkinin. Sen umut vaadediyorsun
Evet benim o yüzden 17-19 mayıs gibi test yapmam lazım11-12 gün sonra erken gebelikte belli oluyor, ama olmayadabilir tabi. Hayırlısı olsun zaten öncelikle
Yumurtalama tarihi gecikince adette gecikiyor mu acaba :) sesli düşündüm bir an da yumurtalamadan 14 gün sonra adet gibi hesaplıyorlar ya normaldeEvet benim o yüzden 17-19 mayıs gibi test yapmam lazım