- 31 Ocak 2012
- 209
- 219
-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
Yok o kişiden kişiye değişiyor. Ben hep bata 12 gün kala yumurtluyorum sanırım. 14 kala yumurtlayana göre geç yumurtlamış oluyorum ama kendi döngümde sarkma olmuyor.Yumurtalama tarihi gecikince adette gecikiyor mu acaba :) sesli düşündüm bir an da yumurtalamadan 14 gün sonra adet gibi hesaplıyorlar ya normalde
Ah şu kişiden kişiye göre değişmeler :) tıp dünyasını karıştırıyor zatenYok o kişiden kişiye değişiyor. Ben hep bata 12 gün kala yumurtluyorum sanırım. 14 kala yumurtlayana göre geç yumurtlamış oluyorum ama kendi döngümde sarkma olmuyor.
Ah şu kişiden kişiye göre değişmeler :) tıp dünyasını karıştırıyor zaten
Ah şu kişiden kişiye göre değişmeler :) tıp dünyasını karıştırıyor zaten
Yok şey için dedim, hani hep açık bir kapı bırakıyorlar ya yanılma payı, kişiye göre değişen durumlar olabilitesi olan durumlar vs vsaslında karışan bişey yok. Biz daha bilinçli olup hekimlerle doğru terim ve doğru bilgiyle konuşursak süreçler daha kolay işleyecek. Ama memlekette bu meseleler çocukluktan beri ayıp denerek örtüldüğü için çoğumuz kendi bedenimizden habersiziz.
Çok teşekkür ederim benim ovulation 4 Mayıs ti ve tek ilişki oldu bu kadar erken testte çıkması biraz tedirgin ediyorErken olup olmadığı yumurtlama gününe bağlı canım. İnşallah net ve mutlu haberini alırız kısa zamanda. Benim de bat 19 u ama regl olacak gibiyim daha erkenden. Ovulasyonum 8 mayıstı o yüzden testte çıkacağını sanmıyorum benimkinin. Sen umut vaadediyorsun
O zaman çok erken sayılmaz. Hemencecik yerleşivermiştir inşallah. Çoklu gebelik falansa da hcg daha yüksek oluyor. Belki öyle bir durum vardırÇok teşekkür ederim benim ovulation 4 Mayıs ti ve tek ilişki oldu bu kadar erken testte çıkması biraz tedirgin ediyor
Evet onu forumlarda bende okudumO zaman çok erken sayılmaz. Hemencecik yerleşivermiştir inşallah. Çoklu gebelik falansa da hcg daha yüksek oluyor. Belki öyle bir durum vardırGönlünce olsun
İlk başlarda çok belirleyici olmuyor olabilir ama ekte gönderiyorum. En solda son adet tarihinden geçen zaman, ortadaki tekli gebelik sağ da çoklu gebelikteki HCG değerleri. Yani fark ediyor şeker. Tabii bunlar kan değeri ama idrara da 2-3 güne yansır. Şuan seni ilgilendirmese de bilgi olarak paylaşayım dedim. Dış gebelik gibi durumlarda da anormal hcg değerleri olabiliyor Allah korusun. O yüzden takip önemli. Haberdar et biziEvet onu forumlarda bende okudumama internette aslı yoktur diyor ...off zaten herşeye internette aratmayi birakabilirsek çok iyi olucak .Umarım senin ve hepinizin güzel haberlwrini alırız .bende güncelleme paylaşıcam
Teşekkür ederim .Haber veririm burda 6 haftalık olmadan randevu alamıyorum .Umarım dış gebelik falan değildir .İlk başlarda çok belirleyici olmuyor olabilir ama ekte gönderiyorum. En solda son adet tarihinden geçen zaman, ortadaki tekli gebelik sağ da çoklu gebelikteki HCG değerleri. Yani fark ediyor şeker. Tabii bunlar kan değeri ama idrara da 2-3 güne yansır. Şuan seni ilgilendirmese de bilgi olarak paylaşayım dedim. Dış gebelik gibi durumlarda da anormal hcg değerleri olabiliyor Allah korusun. O yüzden takip önemli. Haberdar et bizi
Teşekkür ederim .Haber veririm burda 6 haftalık olmadan randevu alamıyorum .Umarım dış gebelik falan değildir .
ümitlendirmek istemem ama koku hassasiyeti olabilir, hayırlısı olsun güzel haberler verirsin inşallahbat yarın. ama bikaç gündür koku hassasiyeti ve bulantı var . gebelik varsa bile bence bulantı bu kadar erken başlamaz hayırlısı diyelim .
Aslında bu aydan pek ümitli değilim çok teşekkür ederimümitlendirmek istemem ama koku hassasiyeti olabilir, hayırlısı olsun güzel haberler verirsin inşallah
Olabilir neden olmasın ...nasıl durabiliyrsun :))) bat yarinmis elinde test varsa yap bence varsa çıkar .İnşallah da vardır :)Aslında bu aydan pek ümitli değilim çok teşekkür ederimpeki iştah kapanması olur mu ?
Çiftlikteyim şu an elimde testim yok ama eminim olsa bile yapmazdımOlabilir neden olmasın ...nasıl durabiliyrsun :))) bat yarinmis elinde test varsa yap bence varsa çıkar .İnşallah da vardır :)
belli olmuyor pek, ümitli olunan aylar :) İştah kapanmasını bilemedim :) Mide bulantından kaynaklı olabilir iştah kapanması.Aslında bu aydan pek ümitli değilim çok teşekkür ederimpeki iştah kapanması olur mu ?
Olabilir çook teşekkür ederimbelli olmuyor pek, ümitli olunan aylar :) İştah kapanmasını bilemedim :) Mide bulantından kaynaklı olabilir iştah kapanması.
Valla benım bat a daha cok var 7 haziran ama ben 5 günde bir test yapıyorım negatif cıkacagını bile bileOlabilir neden olmasın ...nasıl durabiliyrsun :))) bat yarinmis elinde test varsa yap bence varsa çıkar .İnşallah da vardır :)