- 14 Temmuz 2021
- 1.591
- 1.077
- 30
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #2.661
Bat 7 Eylül 2 eylül hem doğum günüm hem evlilik yıl dönümümüz inşallah uğurlu gelir bu eylül bana :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat tarihlerimiz çok yakın bakalım belki ikimizde hamiş oluruz ben bu ay nedense çok umutluyum :)2 Eylül dogum günüm bende bu ayın bana uğurlu gelmesini diliyorum bat 9 Eylül canım miniminikbirkus
Kizlar merhaba yorumlarmisiniz bu arada gece 12 de iliski okdu bugün yani bir Eki Görüntüle 2906157 gun arayla mi olsun bilemiyorum takvimde yarin catlama gosteriyor Eki Görüntüle 2906160 Eki Görüntüle 2906161
Canm iste onu bilmiyorum bu 7 ci ayimiz denemede bu ayda olmazsa esim bakılacak bakalım bende tam bilemedimEger esinde sperm problemi yoksa bu gece de ilişki olsun yada bu geceyi boş geçip diğer günde deneyebilirsin
Eger esinde sperm problemi yoksa bu gece de ilişki olsun yada bu geceyi boş geçip diğer günde deneyebilirsin
Kız o nasıl ooluor ahahİlişki yasama ile ilgili bi problemin yoksa yapabilirsin
Merak ettim hamilemisinizSanki biraz kendimi kandiriyor umutlandırıyorum gibi geliyor bazen. Bilmiyorum. Kafam cok karışık. Olsaydı netlesirdi simdiye kadar heralde. Ya kuruma cizgisini yanlış algılıyorum hep yada kimyasal heralde
Bende yumurtlama gününde sonra şu an"a kadar kremsi akıntı geliyor acaba bu bir belirtimi bilemedimAma ağrım var baya. Adet mi olcam acaba diye tuvalete gittigimde pecete ile bakıyorum ama kremsi akıntı geliyor sadece hic leke falanda yok
Her gün ben istemiyorum ama mecbur diyip yapıyoruz bazıları zsten hergun istiyorKız o nasıl ooluor ahah
Benim 9Bat 8 olanlar var mı?
Daha çok erken, belli olsa ne iyi olurdu.Benim 9