- 23 Kasım 2019
- 135
- 44
- 31
-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
Hemen doktorunuza arayın belki iğne verirKızlar transferin 10. Gün kanamam var bu ne olabilir pembe falan değil kırmızı
Aradım kan vereceğim ondan sonraHemen doktorunuza arayın belki iğne verir
Tabi olabilir inşallah bebisin seninledir.. kanamayı bir şekilde durdurirlar zaten ilacı var iğnesi varAradım kan vereceğim ondan sonra
Şakır şakır kanaması olup hamile olanlar oluyormuş doktor dedi karşılaşmışlar yani
Kan verdim 2 saate çıkacakTabi olabilir inşallah bebisin seninledir.. kanamayı bir şekilde durdurirlar zaten ilacı var iğnesi var
İnsallh canımİnşallah iyi haberini alırız
Üzülme, gelecek aylara inşallahArkadaşlar olmadi maalesef benimki negatif
Çıktı mı sonuç ?Kan verdim 2 saate çıkacak
Inşallah ❤Üzülme, gelecek aylara inşallah
NegatifÇıktı mı sonuç ?
Sıkma canını daha gençsin, güzel günler gelecek inşallahNegatif
Bat 5 HaziranYok mu kimse
Yarın ekliyor olacağım. Hoş geldiniz, kaybınız için üzüldüm benimde bir kaybım var. İnşallah sağlıklı hamileliklerimiz olacakBat 5 Haziran
Yas 27
3 ay once erken doğumla bebegimi kaybettimMayıs'ta tekrar deneyeceğiz. İnşallah olur
Takviyeler folbiol( folik asit) + oroferon(demir ilaci)
miniminikbirkus benide ekleyebilir misiniz
Amin inşallahYarın ekliyor olacağım. Hoş geldiniz, kaybınız için üzüldüm benimde bir kaybım var. İnşallah sağlıklı hamileliklerimiz olacak
O zaman pik gorebiliyormusun
[/QUOTE
Adet başlangıcından sayınca 12. Gün pik görmüyorum
Canm az önce yazdım ama yanlışlık oldu düzeltemedim. Adet başlangıcından sayınca 12. günü pik görüyorumO zaman pik gorebiliyormusun
Ben artık saymiyorum ya valla bezdim ne zaman olursa olur vakti gelince zaten olur nedir yani bu aceleCanm az önce yazdım ama yanlışlık oldu düzeltemedim. Adet başlangıcından sayınca 12. günü pik görüyorum