- 10 Kasım 2020
- 109
- 120
- 31
-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
Bana var gibi geldi sanki cok yeni.İnsallah gönlünce olsunBilmiyorum canım yarın tekrar yapacapım
Hayırlı olsun evet var gerçekten ama 4nisan geçti sanırım 4mayıs demek istedin yani yarın. En kısa sürede kan testi yaptır dilerim sağlıcakla kucağına alırsınSonra hemen gebelik testi yaptim. Adet tarihim 4 nisangaliba hamileyim.
İnşallh ya olmasa çıkmazdı herhalde diye düşünüyorumBana var gibi geldi sanki cok yeni.İnsallah gönlünce olsun
Evet erken dönemlerde çok silikte olsa çıkabiliyor insallah var gibi. En garanti kan testi elbette ama yarın dahada koyu olur insallah 2. çizgiİnşallh ya olmasa çıkmazdı herhalde diye düşünüyorum
Sabah ilk idrarla mı yaptınız, yapmadıysanız eğer o da farkettiyor. Yada çok fazla sıvı aldıysanız, su vs. idrarı seyrelttiği için test belli olmuyor.Kızlar dün transferin 8. Günü erken gebelik testi yaptım çıktı ama bugün yaptım aynı testten çıkmadı .5. Gün embriyosu transferim yapıldı
8. Gün testim buda
Hayırlı olsun, inşallah sağlıkla ilerler. Hamişler başladı galiba :)Sonra hemen gebelik testi yaptim. Adet tarihim 4 nisangaliba hamileyim.
Hayırlı olsun evet var gerçekten ama 4nisan geçti sanırım 4mayıs demek istedin yani yarın. En kısa sürede kan testi yaptır dilerim sağlıcakla kucağına alırsın
MaşallahSonra hemen gebelik testi yaptim. Adet tarihim 4 nisangaliba hamileyim.
İnşallah canım yarın tekrar deneyeceğimEvet erken dönemlerde çok silikte olsa çıkabiliyor insallah var gibi. En garanti kan testi elbette ama yarın dahada koyu olur insallah 2. çizgi
İlk idrarla yapmadımSabah ilk idrarla mı yaptınız, yapmadıysanız eğer o da farkettiyor. Yada çok fazla sıvı aldıysanız, su vs. idrarı seyrelttiği için test belli olmuyor.
Yarın sabah ilk idrarla yapın o zaman, o önemli. Birde 4-5 saat öncesinden su yada sıvı almayı bırakın. Daha net bir çizgi göreceğiz inşallahİlk idrarla yapmadım
Evet canım öyle yapıyorum genelde ama ilk idrar olmamasına rağmen silik çıktıYarın sabah ilk idrarla yapın o zaman, o önemli. Birde 4-5 saat öncesinden su yada sıvı almayı bırakın. Daha net bir çizgi göreceğiz inşallah
Testin hassaslık derecesi farklıdır belkiEvet canım öyle yapıyorum genelde ama ilk idrar olmamasına rağmen silik çıktı
Doktorlar 2 günde bir öneriyorMaşallahgozunuzaydin bişey sormak istiyorum yumurtlma günlerini nasıl değerlendiriyorsunuz? Hergun mu gün aşırı mi? Fikir edinmek için soruyorum
Evet ama acaba kaçırır mıyım diye korkuyor insanDoktorlar 2 günde bir öneriyor
Kısmet canım, bir ay takvime uyarsın olmaz diğer ay bir iki günle olur :) zamanı gelince o seni bulurEvet ama acaba kaçırır mıyım diye korkuyor insan
Olur öyle şeyler canim güzel heyecanlar bunlaryaaa heyecandan ne yazdığımı bilememişim
Canim esinde problem yok ise yumurtlama gördüğün her günü değerlendirin diyorlar. Biz 2 gün yumurtlama gunu 1 günde çatlama 3 gün üst üste degerenlendirdikMaşallahgozunuzaydin bişey sormak istiyorum yumurtlma günlerini nasıl değerlendiriyorsunuz? Hergun mu gün aşırı mi? Fikir edinmek için soruyorum