- 5 Mayıs 2021
- 2.639
- 4.651
- 34
- Konu Sahibi miniminikbirkus
Merhaba yaşım 30,
2 aydır deniyoruz,
Bat 11 mayıs
Folik asit kullanıyorum
2 aydır deniyoruz,
Bat 11 mayıs
Folik asit kullanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynn canm be de bu ay takip etmicem. Geçen yıl düşükle sonuçlanan hamileligimde korunmayı biraktigim gibi hatta şu meşhur ayak dikmeyi yaptığım gibi hamile kaldım. Ama bu defa ovulasyon takibiyle bile 2aydır olmadı. Demek ki her şey kısmet beklememiz gerekiyosa beklicezBen artık saymiyorum ya valla bezdim ne zaman olursa olur vakti gelince zaten olur nedir yani bu acele
Ben de aynı şeyi düşünüyorum diyorum ki bu bebek gelecekse zaten gelecek Allah istediği zaman verecek tamam takip et uğraş ama ya onun psikolojisi gerçekten zor en azından şimdi bıraktım hayal kırıklığı olmazAynn canm be de bu ay takip etmicem. Geçen yıl düşükle sonuçlanan hamileligimde korunmayı biraktigim gibi hatta şu meşhur ayak dikmeyi yaptığım gibi hamile kaldım. Ama bu defa ovulasyon takibiyle bile 2aydır olmadı. Demek ki her şey kısmet beklememiz gerekiyosa beklicez
Merhaba listeye eklermisiniz?Herkese Selamlar
Bazılarımız gebe kalmaya çalışıyoruz, bazılarımız kayıplar yaşadık belki tekrar denemekten korkuyoruz.
Birbirimize destek olarak herkesin sağlıkla bebeğini kucaklarına alacakları bi yıl olsun 2021 hepimiz için.
2021 yılı için bir liste hazırlayacağım. Listeye eklenmek isteyenler beni etiketlerse sevinirim.
Belirtmeniz gerekenler;
Yaşınız
Ne kadar süredir deniyorsunuz
Beklenen adet tarihiniz
Kullandığınız takviyeler
Anne Adayı Yaş Süreç BAT Takviyeler Sonuç 29 - - Folik Asit, Coraspin 29 1. Ay 29 Mayıs Folik Asit 24 3. Ay 17 Mayıs Folik Asit 23 2. Ay 6 Mayıs Folik Asit 27 - 24 Mayıs 34 1. Ay 20 Mayıs Folik Asit, D Vitamini 26 3. Ay 18 Mayıs 20 6. Ay 18 Mayıs Folik Asit 37 1. Ay 28 Nisan 33 3. Ay 2 Mayıs Folik Asit, Adet Düzenleyici, Klomen 27 6. Ay 5 Mayıs Folik Asit, D Vitamini 34 4. Yıl 10 Mayıs Femara, Ovitrella 22 2. Yıl 3 Mayıs Femara 24 2,5 Yıl 24 Mayıs 27 2. Ay 25 Mayıs 28 1.Yıl 7 Mayıs D Vitamini, Folik Asit 27 1. Ay 7 Haziran Folik Asit 24 3. Yıl 17 Mayıs 30 1. Yıl 21 Mayıs Gynstol, Progestan 31 4. Ay 17 Mayıs Folik Asit, D Vitamini
Hem beklemedi anda gelince daha çok mutlu oluyo insan öyle ďüşünelim biraz da. Gerçekten biz istediğimizde değil Allah istediğinde oluyoBen de aynı şeyi düşünüyorum diyorum ki bu bebek gelecekse zaten gelecek Allah istediği zaman verecek tamam takip et uğraş ama ya onun psikolojisi gerçekten zor en azından şimdi bıraktım hayal kırıklığı olmaz
Kesinlikle öyleHem beklemedi anda gelince daha çok mutlu oluyo insan öyle ďüşünelim biraz da. Gerçekten biz istediğimizde değil Allah istediğinde oluyo
Merhaba canim İnşallah nasip diyelim hepimize hayırlısıyla Seninde gönlünce olsun faydasını görürsün insallahMerhabalar kızlar. Bende 6 aydır deniyorum miyomum da var gebeliğe engel değil dedi doktor ama ben bu ay soğan kürü deneyeceğim. Eşimde de varikosel varmış sperm sayısı 45 milyon çıktı tekrar kontrole gidecek ona da keçiboynuzu kürü yapıp içiriyorum hergün. Bat 31 mayıs. İnşallah bu ay olmasa bile yakın zamanda olur. 2021 hepimize bebek getirsin.
Hayırlısı olsun hakkında insallah bir dahaki ay gönlünce olurBat geldi benimde tam günümde yeni bat 1 haziran bu ay zaten ramazan dan dolayi umutlu degildim diger aylara kaldı bakalım
Predictor'ün erken gebelik testi ile adetten 5 gün önce net sonuç almıştım ben.Kızlar hangi gebelik testi markası önerirsiniz? Prodoctor mu oncomed mi?
Merhaba ben de uzun süre takip ettikten sonra bebiş için aktif faaliyete geçmişken paylaşmanın birilerine mutlaka faydası olduğunu düşünerek bugün aranıza katılmaya karar verdim.Herkese Selamlar
Bazılarımız gebe kalmaya çalışıyoruz, bazılarımız kayıplar yaşadık belki tekrar denemekten korkuyoruz.
Birbirimize destek olarak herkesin sağlıkla bebeğini kucaklarına alacakları bi yıl olsun 2021 hepimiz için.
2021 yılı için bir liste hazırlayacağım. Listeye eklenmek isteyenler beni etiketlerse sevinirim.
Belirtmeniz gerekenler;
Yaşınız
Ne kadar süredir deniyorsunuz
Beklenen adet tarihiniz
Kullandığınız takviyeler
Anne Adayı Yaş Süreç BAT Takviyeler Sonuç 29 - - Folik Asit, Coraspin 29 1. Ay 29 Mayıs Folik Asit 24 3. Ay 17 Mayıs Folik Asit 23 2. Ay 1 Haziran Folik Asit 27 - 24 Mayıs 34 1. Ay 20 Mayıs Folik Asit, D Vitamini 26 3. Ay 18 Mayıs 20 6. Ay 18 Mayıs Folik Asit 37 1. Ay 28 Nisan 33 3. Ay 2 Mayıs Folik Asit, Adet Düzenleyici, Klomen 27 6. Ay 5 Mayıs Folik Asit, D Vitamini 34 4. Yıl 10 Mayıs Femara, Ovitrella 22 2. Yıl 3 Mayıs Femara 24 2,5 Yıl 24 Mayıs 27 2. Ay 25 Mayıs 28 1.Yıl 7 Mayıs D Vitamini, Folik Asit 27 1. Ay 7 Haziran Folik Asit 24 3. Yıl 17 Mayıs 30 1. Yıl 21 Mayıs Gynstol, Progestan 31 4. Ay 17 Mayıs Folik Asit, D Vitamini 28 3. Ay Folik Asit 27 1. Ay 5 Haziran Folik Asit, Demir İlacı 30 2. Ay 11 Mayıs Folik Asit 25 1,5 Yıl 14 Mayıs D Vitamini, Omega, Folik Asit 25 6. Ay 31 Mayıs
Dilerim herşey gönlünce olsun Rabbim hayırlısıyla kucağına meleğini almayı nasip etsin ve isteyen bekleyen sabreden herkesin insallah.Grubun en yaşlısı ve bir biliminsanı olarak yanınızda olduğumu belirtmek isterim.
Benim 10 yıllık evliliğim bitti. Çocuk yok. Boşanmadan 3 yıl sonra tekrar evlendim. Çok mutluyuz şükür ve yaşım daha geç olmadan pandemide de hazır evdeyken :) çocuk yapmaya niyetlendik.
Jinekolojik hikayem çok geniş. Başımdan türlü olay geçti. İnşallah bebek sahibi olabilirim sağlıcakla.
Çok teşekkür ederim, inşallah hepimiz için en iyisi en güzeli olsun. Ramazan bayramı bereketiyle gelsinDilerim herşey gönlünce olsun Rabbim hayırlısıyla kucağına meleğini almayı nasip etsin ve isteyen bekleyen sabreden herkesin insallah.
Merhaba hoş geldin. İnşallah Allah tez zamanda nasip etsin . Bilgilerini tecrübelerini bizimle de paylaşırsın çok güzel olur benceGrubun en yaşlısı ve bir biliminsanı olarak yanınızda olduğumu belirtmek isterim.
Benim 10 yıllık evliliğim bitti. Çocuk yok. Boşanmadan 3 yıl sonra tekrar evlendim. Çok mutluyuz şükür ve yaşım daha geç olmadan pandemide de hazır evdeyken :) çocuk yapmaya niyetlendik.
Jinekolojik hikayem çok geniş. Başımdan türlü olay geçti. İnşallah bebek sahibi olabilirim sağlıcakla.