- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 28
- Konu Sahibi miniminikbirkus
OlabilirTestin hassaslık derecesi farklıdır belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OlabilirTestin hassaslık derecesi farklıdır belki
Üzgünüm ama kimyasal gebelik olabilir, acil olarak doktorunla görüşmelisinKızlar transferin 10. Gün kanamam var bu ne olabilir pembe falan değil kırmızı
Kırmızı taze kan tedirgin olmanı gerektirecek bir durum diye biliyorumKızlar transferin 10. Gün kanamam var bu ne olabilir pembe falan değil kırmızı
Arayacağım ama mesainin açılmasını bekliyorumÜzgünüm ama kimyasal gebelik olabilir, acil olarak doktorunla görüşmelisin
Hiç bilmiyorum haklı olabilirsinKırmızı taze kan tedirgin olmanı gerektirecek bir durum diye biliyorum
Adet kanaması gibi mi ?Hiç bilmiyorum haklı olabilirsin
Yani başta kırımızı gibi geldi şu an kahverengiye döndü durdu bilmiyorum ya nasıl olacakAdet kanaması gibi mi ?
Kahverenginin tehlikeli olmadığını da duymuştum, sen doktorunla konuşta bana da haber et bakalım. İnşallah her şey yolundadır.Yani başta kırımızı gibi geldi şu an kahverengiye döndü durdu bilmiyorum ya nasıl olacak
İnşallah ya konuşacağım birazdan bakalım durdu şu an bilmiyoum korkuyorumKahverenginin tehlikeli olmadığını da duymuştum, sen doktorunla konuşta bana da haber et bakalım. İnşallah her şey yolundadır.
Korkma, her şey olacağına varıyor. Kısmetinde varsa oluyor. Hayırlısını iste sadeceİnşallah ya konuşacağım birazdan bakalım durdu şu an bilmiyoum korkuyorum
Amin inşallahKorkma, her şey olacağına varıyor. Kısmetinde varsa oluyor. Hayırlısını iste sadece
işin garip tarafı idrar testi yaptım aynı çıktı silik çizgiKorkma, her şey olacağına varıyor. Kısmetinde varsa oluyor. Hayırlısını iste sadece
Gün geçtikçe çizginin belirginleşmesi gerekiyor, sizde bir değişiklik olmamış. Bence sabahtan bir kan tahlili verin ve doktorunuzla da görüşünişin garip tarafı idrar testi yaptım aynı çıktı silik çizgi
Kan vereceğim bugğn birazdanGün geçtikçe çizginin belirginleşmesi gerekiyor, sizde bir değişiklik olmamış. Bence sabahtan bir kan tahlili verin ve doktorunuzla da görüşün
Güzel haberler verirsiniz inşallah, kaçıncı denemenizdi ?Kan vereceğim bugğn birazdan
İlk denememGüzel haberler verirsiniz inşallah, kaçıncı denemenizdi ?
Daha yolun başındasınız umutsuzluğa kapılmayın, haberlerinizi bekliyoruzİlk denemem
Doktorumla görüştüm şakır şakır kanaması olup gebe çıkan hastalarımız var dedi test yaptır bugğn dedi mutlakaDaha yolun başındasınız umutsuzluğa kapılmayın, haberlerinizi bekliyoruz
Evet, beta hcgyi bekliyoruzDoktorumla görüştüm şakır şakır kanaması olup gebe çıkan hastalarımız var dedi test yaptır bugğn dedi mutlaka