Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
miniminikbirkus miniminikbirkus Merhabalar bnde size bırsey sorabılırmıyım ?
bata 5 gun var cıkan bu erken gebelık testı ılk ıkı dakıkada baya silik ıkıncı cızgı olustu kamerada ne kadar yansıyor bılmıyorum sizde bakarmısınız bi varmı görunen bısey
canım çok silik bir çizgi görüyorum ben, ama hemen mi oluştu yoksa kuruma çizgisi mi bilemedim. 2 gün sonra testi tekrarla derim ben :KK200:

Kızlaar adetime 5 gün kaldı yumurtlama adetin 15.günü oldu şimdi aşırı derecede bacak ağrısı var adet olmadan önce bacağıma giren ağrıların aynısı , birde göğüsümde ağrı yok ama göğüs uçlarıma dokunamıyorum resmen sizce bunların gebelikle bir ilgisi olabilirmi ?
Belirtim var hamileyim, belirtim yok hamile değilim şeklinde kendini etkileme bence. Bir çok kişinin hiç belirtisi olmuyor, yumurta çatlamasından 10-11 gün sonra erken gebelik testi yapabilirsin, hayırlısı olur inşallah :KK200:

Kızlar merhaba bu topiğe yeni yazıyorum.. Adetime 3-4 gün kala pembe akıntı geldi 3 gün sürdü damla damla sildikçe, pazartesi günü ka verdim sağlık ocağnda sonuç 1.20 yani negatif hormon değerlerim de çok iyi çıktı, dün sağ kasığımda hafif ağrı yanma kramp, bugün de bacağıma vuruyor ağrı. Dr hormon değerlerime göre yumurtlama döneminde görünüyorsun dedi ama adet olmam gerekiyordu hiçbir şey yok günlerdir.. Nedir bu daha önce yaşayan var mı? Testi erken yapmış olabilir miyim? Eğer yaşadığım yerleşme belirtisiyse ne zaman test yapmak uygun olur? 🤔 Kafamda deli sorular...

Kızlar merhaba bu topiğe yeni yazıyorum.. Adetime 3-4 gün kala pembe akıntı geldi 3 gün sürdü damla damla sildikçe, pazartesi günü ka verdim sağlık ocağnda sonuç 1.20 yani negatif hormon değerlerim de çok iyi çıktı, dün sağ kasığımda hafif ağrı yanma kramp, bugün de bacağıma vuruyor ağrı. Dr hormon değerlerime göre yumurtlama döneminde görünüyorsun dedi ama adet olmam gerekiyordu hiçbir şey yok günlerdir.. Nedir bu daha önce yaşayan var mı? Testi erken yapmış olabilir miyim? Eğer yaşadığım yerleşme belirtisiyse ne zaman test yapmak uygun olur? 🤔 Kafamda deli sorular...
Doktor ultrasonla alttan muayene yaptı mı acaba? Hormonlarınızla ilgili böyle bir yorum yaptıysa günü değerlendirmekte fayda var benim görüşüme göre ☺️

Doktor ultrasonla alttan muayene yaptı mı acaba? Hormonlarınızla ilgili böyle bir yorum yaptıysa günü değerlendirmekte fayda var benim görüşüme göre ☺️
Yok canm sağlık ocağındaki dr dedi zaten şaşırdığım şey adet gelmesini beklerken hiç gelmemesi ve günüm geçince de yumurtlama denmesi 🤷‍♀️🤪

Kızlar lekelenmem devam ediyor ama çok çok az bir lekelenme ve kahve renginde ovülasyon testimde böyle gebelik testini ne zaman yapmalıyım. Yada yapmalımıyım. Bugün döngü başlangıcından itibaren 35. Günüm

Eklentiler

• 198294.jpg
    198294.jpg
    15,1 KB · Görüntüleme: 53
Tahlil kağıdındaki değerler, karşısında yazan foliküler değerlerin aralığında aslında ama adet günü geçip adet görmem gereken hafta yumurtlama tuhaf.. O zaman ne oldu bana?? 🤔 Ne yapmalı şimdi?? 🤔 😕
bazen stres yada sebepsiz gecikmeler olabiliyor, gebe olmadığınızdan emin olup adet söktürücü verecektir kadın doğumcu canım

Bende bir kaç kişide öyle gördüm ama adet başlıyorsa ikinci çizginin çok silik olması gerekmezmi mesela be ovülasyon testine bşladığımda adet bitiminin olduğu gün çok silikti zor görünüyordu valla anlamadım gitti 😂😂
işte pik görmedim dediğin için bilemiyorum, tekrar mı yumurtluyorsun neden yükseldi. Normalde ortalama döngün ne kadar sürüyorsa ona göre bir erken gebelik testi yap istersen

X