- 12 Kasım 2010
- 4.424
- 4.106
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #2.281
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
26-27 günde bir görüyorumKac günde bir adet görüyorsun canm ejce
Vallaha onu bilemedim bugün biraz koyulaşma var. 3 gün daha gözlem yapacağım son 3 testim kaldı yüzde 99 doğru sonuç diyor ama freely markasının güvenirliği pek bilemiyorumBenimde 26 27 aslında ben 12 gün yumurtlama 13 de catlama gördüm
Test le alakalı sıkıntı olabilirmi
Teşekkürler inşllah gelecek ay gerek kalmaz ama kalırsa aklımda olsun canımBen bir gebenin gunlugundeki kaset testlerden aldım
Diger markalara guvenemedim denemek istersen öneririm
Gerçekden güzel sonuç veriyor ..
kız bu da bir gelişme en azından ahahah bi çizgi bişey çıkmış hadi devamı da gelsin amin14. Döngü günü kızlar.. bekleme devam ediyor
Ben de umutluyum bu aykız bu da bir gelişme en azından ahahah bi çizgi bişey çıkmış hadi devamı da gelsin amin
aynenn ben takvimime baktım da 3 pik günü birliktelik olmuş çatlamada olmamış çatlamadan sonraki gün birliktelik olmuş neresinde tuttu çocuk bilmiyorumBen de umutluyum bu ay
Dün gece sol kasık bölgeme ağrı girdi ara ara devam ediyor ben böyle bir şey yaşamam hiç merak ettim doğrusu. Psikolojik değil böyle huylarım pek yok ya yumurtlama ağırsa ama bunca sene yaşamadım ya da ben erken mi yumurtladım acaba diye düşündüm, 9. Gün başlamıştım teste. Neyse gün aşırıdan bu ay devam
Yumurtlama öncesi mi acaba, bir kızçen mi olacak meraktayımaynenn ben takvimime baktım da 3 pik günü birliktelik olmuş çatlamada olmamış çatlamadan sonraki gün birliktelik olmuş neresinde tuttu çocuk bilmiyorum
ay inşallahh balım yaYumurtlama öncesi mi acaba, bir kızçen mi olacak meraktayım
Değer nasıl gidiyor ?
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinnKızlar selamm. Dün kan vermiştim sonuçlar çıktı hamileymişim pozitifi gördük öğleden sonra ultrason gidicez
Ay maşallah ya keseyi gördün demek ne mutlu çok mutlu oldumay inşallahh balım ya
yavrum keseyi gördük bugün yine gitcem kese büyümüş mü diyee bakacakmış
Hayırlı olsun, tebriklerKızlar selamm. Dün kan vermiştim sonuçlar çıktı hamileymişim pozitifi gördük öğleden sonra ultrason gidicez