Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
baya koyulasyı diyorsunu am aoik olmadı diyosununz. Size göre pik nasıl oluyor. Yanlış biliyor olabilirsiniz. Bu yüzden soruyorum
Ya ilk defa yapıyorum yanılmışta olabilirim ama her yerde t çizgisinim t çizgisinden koyu olunca pik olduğunu okudum. Benimkiler bu şekilde

Eklentiler

• IMG_20210706_194504.jpg
    IMG_20210706_194504.jpg
    115,5 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20210706_194457.jpg
    IMG_20210706_194457.jpg
    110,7 KB · Görüntüleme: 49
Ya ilk defa yapıyorum yanılmışta olabilirim ama her yerde t çizgisinim t çizgisinden koyu olunca pik olduğunu okudum. Benimkiler bu şekilde
testtende kaynaklı olabilir diğer arkadaşların kadar net olması ama sanki bir koyulaşma olup silikleşmiş gibi 22-25 arasında

bazen stres yada sebepsiz gecikmeler olabiliyor, gebe olmadığınızdan emin olup adet söktürücü verecektir kadın doğumcu canım
Streslik birşey de olmadı ya biraz daha bekleyeyim gerçi yüzde 99.9 hamile değilim hayıt otu çayı içerim ilaç kullanacağıma o da düzenler nasılsa.. Teşekkürler 😊 💐

ee test yapsana :))
Canısı sorun şu ki bazı aylar 30 günde bir adet oluyorum bazen 2 3 ayda bir adet oluyorum. Bu düzensizlikten dolayı aa adetim gecikti diyemiyorum 😂 şuan tek acabam lekelenmem ve lekelenirken ovülaston testinin biraz da olsa koyu çıkması 😂 ama sanırım bugün bir test alıp yapıcam dayanamicam daha fazla büyük ihtimal negatif çıkıcak ama en azından merakta kalmam 😂

Canısı sorun şu ki bazı aylar 30 günde bir adet oluyorum bazen 2 3 ayda bir adet oluyorum. Bu düzensizlikten dolayı aa adetim gecikti diyemiyorum 😂 şuan tek acabam lekelenmem ve lekelenirken ovülaston testinin biraz da olsa koyu çıkması 😂 ama sanırım bugün bir test alıp yapıcam dayanamicam daha fazla büyük ihtimal negatif çıkıcak ama en azından merakta kalmam 😂
anladım ben seni de, böyle kafanı kurcalıcağına test yap dedim :) erken gebelik al alırsan ama kasetler daha geç çıkıyor zaten, bende de bu ay hamile kaldığımda kahverengi lekelenme oldu adet olucam sandım hatta, inşallah seninde vardır :KK200:

anladım ben seni de, böyle kafanı kurcalıcağına test yap dedim :) erken gebelik al alırsan ama kasetler daha geç çıkıyor zaten, bende de bu ay hamile kaldığımda kahverengi lekelenme oldu adet olucam sandım hatta, inşallah seninde vardır :KK200:
Ya inşallah bol bol dua et nolur hamişlerin duası kabul olur 🙈🙈

miniminikbirkus miniminikbirkus Merhabalar bnde size bırsey sorabılırmıyım ?
bata 5 gun var cıkan bu erken gebelık testı ılk ıkı dakıkada baya silik ıkıncı cızgı olustu kamerada ne kadar yansıyor bılmıyorum sizde bakarmısınız bi varmı görunen bısey
ben de 2. çizgiyi gördüm ama testi cumartesi günü tekrarlamanda fayda var cnm.

Maşallah. Bence öncelikle sakin ol cnm. herkesin ilkleri tecrübesizlikle başladığı için seni çok iyi anlıyoruz. korkulacak ya da panik yapacak bişey yok. bana da zamanında söylemişlerdi :9 insan sonradan anlıyor.

beslenmene dikkat etmelisin. süt ürünlerini her gün tüketmelisin aksatma cnm onun dışında doktorun zaten sana bilgi verecektir. iki kişilik sakın beslenme zorlayanların da ağına düşme derim :)
Dikkat ediyorum zaten kısa süre önce bi sağlık sorunum vardı beslenmeme dikkat etmem gerekiyo değerlerimde çok şükür yerinde aslında bir alden çok daha sakinim anlamıyorum bu sakinliği sadece bazen geliyo hiç bişey bilmiyorum kime sorucağımıda bilmiyorum telaşa giriyorum 🤦‍♀️

2022 mart anneleri :)​

Aa doğru çok teşekkür ederimm 🤗

Kızlar günaydın🌸 Batım 19 temmuz. Dün erken gebelik yaptım fotoğrafı ekliyorum🍀 kaset test de yapmıştım ama o çok silik çıktı. Bu sabah tekrarladım çizgi belirginleşmişti. Bat a kadar testleri tekrarlamayı düşünüyorum 🤗

Eklentiler

• A39F6476-24DE-46DC-B6F0-F7B70C905433.jpeg
    A39F6476-24DE-46DC-B6F0-F7B70C905433.jpeg
    60,6 KB · Görüntüleme: 56
  • CF4EDC2F-8F44-49B1-B8D3-F698E30EE567.jpeg
    CF4EDC2F-8F44-49B1-B8D3-F698E30EE567.jpeg
    207,2 KB · Görüntüleme: 53
X