Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benimde ovülasyon testimde hafif koyu şekilde devam ediyor. Adet başlangıcından itibaren bugün 34. Günüm koyuluk sürekli artıp azaldı dalgalı seyretti yani ama halen dalgalanarak devam ediyor silikleşme yok ama pik gibi koyu da Değil.. bugün lavaboda peçeteye silerken hafif kahverengimsi akıntım oldu adet olmayı bekliyordum ama belirtim felan yok. Normalde 1 hafta öncesinden göğüs ağrım olur. Merakımdan 4 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Sizce bu neyin nesi 🤔
Döngü günümüz normalde nasıldır ?

Yumurtlama başladı mı acaba 🤨 15. Döngü günü kızlar 👀

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    108,1 KB · Görüntüleme: 33
  • image.jpg
    image.jpg
    83,1 KB · Görüntüleme: 32
Hamilelikle ilgili bilgim sıfır hangi başlığa gitmeliyim. Değerlerim dikkat etmem gerekenler almam gerekenler hiç bilgim yok
Maşallah. Bence öncelikle sakin ol cnm. herkesin ilkleri tecrübesizlikle başladığı için seni çok iyi anlıyoruz. korkulacak ya da panik yapacak bişey yok. bana da zamanında söylemişlerdi :9 insan sonradan anlıyor.

beslenmene dikkat etmelisin. süt ürünlerini her gün tüketmelisin aksatma cnm onun dışında doktorun zaten sana bilgi verecektir. iki kişilik sakın beslenme zorlayanların da ağına düşme derim :)

Merhaba bende gebelik planlıyorum. Bugün adetimin 3. Günü ama hala olmadım kasık batmalarım var ama kaset test negatif. Adete 4 Gün kala dişçi için beta hcg yaptırdım 0.200 dü napsam acaba
adet olmazsanız bir kaç gün içinde tekrar beta hcg baktırın bence kanda, oradan çıkacak sonuca göre adet söktürücü verir belki doktor

Kızlar benimde ovülasyon testimde hafif koyu şekilde devam ediyor. Adet başlangıcından itibaren bugün 34. Günüm koyuluk sürekli artıp azaldı dalgalı seyretti yani ama halen dalgalanarak devam ediyor silikleşme yok ama pik gibi koyu da Değil.. bugün lavaboda peçeteye silerken hafif kahverengimsi akıntım oldu adet olmayı bekliyordum ama belirtim felan yok. Normalde 1 hafta öncesinden göğüs ağrım olur. Merakımdan 4 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Sizce bu neyin nesi 🤔
adet olana kadar umut var canım, benimde erken gebelik 5 gün önce negatifti

Selam kızlar! Ben 1.5 yıllık evliyim. Korunmayı 5 ay önce bıraktık, takviye olarak B12 ve günlük vitamin alıyorum, 1 kutu da C vitamini bitirdim. Bayram sonrası aile hekiminden randevu alıp eşime ve kendime tekrar kan testi yaptırmayı planlıyorum. Sizce kaç ay sonra doktora gitmeli kızlar ? (5 aydır deniyoruz, insanın arada morali düşüyor...)

Selam kızlar! Ben 1.5 yıllık evliyim. Korunmayı 5 ay önce bıraktık, takviye olarak B12 ve günlük vitamin alıyorum, 1 kutu da C vitamini bitirdim. Bayram sonrası aile hekiminden randevu alıp eşime ve kendime tekrar kan testi yaptırmayı planlıyorum. Sizce kaç ay sonra doktora gitmeli kızlar ? (5 aydır deniyoruz, insanın arada morali düşüyor...)
Selam
Öncesinde hormon vb için doktora gittiniz mi?

Ama ben bubay giç pik görmediö ovülasyon testinde pike ykın koyululta oldu bir kaç kez ama tam pik olmadı. Böyle oluncada mümkümü acaba ,😂 kafamda deli sorular ümitlenmek istemiyorum ama 1 2 gün daha adet görmezsem test yapacağım yine
Allah'tan umut kesilmez ne yapalım :KK200:

miniminikbirkus miniminikbirkus Merhabalar bnde size bırsey sorabılırmıyım ?
bata 5 gun var cıkan bu erken gebelık testı ılk ıkı dakıkada baya silik ıkıncı cızgı olustu kamerada ne kadar yansıyor bılmıyorum sizde bakarmısınız bi varmı görunen bısey

Eklentiler

• 83FFBEEF-2D7D-4DEE-8039-8ED808EA9383.jpeg
    83FFBEEF-2D7D-4DEE-8039-8ED808EA9383.jpeg
    242 KB · Görüntüleme: 50
  • DEE9A7C0-7489-4F65-B556-88BC06B612CD.jpeg
    DEE9A7C0-7489-4F65-B556-88BC06B612CD.jpeg
    191 KB · Görüntüleme: 51
miniminikbirkus miniminikbirkus Merhabalar bnde size bırsey sorabılırmıyım ?
bata 5 gun var cıkan bu erken gebelık testı ılk ıkı dakıkada baya silik ıkıncı cızgı olustu kamerada ne kadar yansıyor bılmıyorum sizde bakarmısınız bi varmı görunen bısey
Çok az bi çizgi gördüm ben biraz daha sabredip kan verin derimmm hayırlı olsun inşallah

Kızlaar adetime 5 gün kaldı yumurtlama adetin 15.günü oldu şimdi aşırı derecede bacak ağrısı var adet olmadan önce bacağıma giren ağrıların aynısı , birde göğüsümde ağrı yok ama göğüs uçlarıma dokunamıyorum resmen sizce bunların gebelikle bir ilgisi olabilirmi ?

X