- 5 Nisan 2021
- 409
- 311
- 27
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #2.361
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim çoook açık kahve şeklinde oldu canım
Çok şükür ii gidio şimdilik canım Ben yumurtlamadan 13.gün çatlamadan 10. Günde test yapmıştı ertesi günde kan vermiştim .inş seninde öyle olur
Canım kusura bakma ne olur bulundugum yerde net okadar sıkıntılıkı hıc bıldırım gelmedı bıle bana cevap verdıgının evet o gun regl gunum zaten olmazsam tekrarlarım ay cok stres oldum ya bu ay bebıs ıcın calısma vs yok ama durduk yere bu test böyle cıkınce asırı stres oldum yanı elde baya ınce pembe bordo bı test ama kameraya yansımıyor istanbula dönmeye dört gözle beklıyorum belim karnım agrıyo cok fazlaben de 2. çizgiyi gördüm ama testi cumartesi günü tekrarlamanda fayda var cnm.
Kusura bakmayın cevabınızı ınanın simdi gördum cekmeyen bıyerdeyım net sıkıntılı ınsallah bakalım regl belırtılerınıde yasıyorum baya ama hayırlsı bugunde bı kast test denedım hıc bısey cıkmadı ama erken gebelıkten ınce yaptıgım kasst testlerın ucundede cıktı kafam bırdunyaÇok az bi çizgi gördüm ben biraz daha sabredip kan verin derimmm hayırlı olsun inşallah
canım benim adetten 2 gün önce olmuştu çok az beyaz akıntı içinde kahverengilik, birde beklenen adet gününden 1 gün sonra olmuştu yine aynı şekilde tek sefer.
haberlerini bekliyoruz, olmazsa üzülmek yok çalışmaya devamKızlar bende dün değil önceki gün test yaptım negatif maalesef. Ama reglide olmadım çok hafif lekelenme devam ediyor. Sanırım sökülmeye çalışıyor
Aynen üzülme lüksümüz yok acaba doktora mı görünsem dedim ama bilemiyorum onudahaberlerini bekliyoruz, olmazsa üzülmek yok çalışmaya devam
yumurta takibi için görüşebilirsin canım ultrasonda takip yapıyorlar, ilaç takviyesi falan verir olmadı doktorAynen üzülme lüksümüz yok acaba doktora mı görünsem dedim ama bilemiyorum onuda
Aynen doktor araştırayım bi bakalımyumurta takibi için görüşebilirsin canım ultrasonda takip yapıyorlar, ilaç takviyesi falan verir olmadı doktor
bakalım bir kaç gün daha sabret en kötü pazartesi günü özele gidip kan ver en iyisi cnmCanım kusura bakma ne olur bulundugum yerde net okadar sıkıntılıkı hıc bıldırım gelmedı bıle bana cevap verdıgının evet o gun regl gunum zaten olmazsam tekrarlarım ay cok stres oldum ya bu ay bebıs ıcın calısma vs yok ama durduk yere bu test böyle cıkınce asırı stres oldum yanı elde baya ınce pembe bordo bı test ama kameraya yansımıyor istanbula dönmeye dört gözle beklıyorum belim karnım agrıyo cok fazla
bakalım bir kaç gün daha sabret en kötü pazartesi günü özele gidip kan ver en iyisi
evet canım kesınlıkle beklıyorum bakalımbakalım bir kaç gün daha sabret en kötü pazartesi günü özele gidip kan ver en iyisi cnm
Belli olmaz o, ikiside aynı olması gerekmiyor. Test yapmadın sanırım dimi ?Kızlar merabalar. Bugun benım adet günümdü. Fakat olmadım. Birinci hamılelıgımdeki erken hamılelık belırtım hıcbırsey hıssetmemek olmustu. Yanı hamıle kaldıgım ay adet agrısı yasamamıstım. Ikıncısı de oyle olur dıye dusunuyorum. Yanlıs mıyım? Az once bır adet agrııs gibi birsey hıssettım cok üzüldüm hamile değilim diye.
Çatlaması bir kaç güm sürebilir, teste ve çalışmalara devamKızlar yine ben Kızlar testim yumurtlama mı ben anlayamıyorum Ya dünden beri pozitif iki çizgi de aynı renk resimleri de ekledim öncekiler beklediği için biraz silikleşmiş gerçi. Bugün hem sabah hem akşam yaptım bilenler yorum yapabilir mi lütfen tecrübesizim kusura bakmayın lütfen şimdiden teşekkür ederim
Bu gece sabaha karşı yaptım. Silik bir çizgi görüyorum. İnşalh sağlıkla artar.Belli olmaz o, ikiside aynı olması gerekmiyor. Test yapmadın sanırım dimi ?