- 28 Aralık 2018
- 1.067
- 2.075
- 45
Ben baya ileri itiyorumKötü düşünme fitilde artık orayı tahriş etmiş olabilir. Çok mu itekliyorsun ileriye? Ben parmağımın ilk boğumuna kadar itiyorum o kadar yeterli zaten
Çok ittirme zaten vücut alacağı kadarını alıyor yeterli biraz itmenBen baya ileri itiyorumondan olmuştur belki inşallah kötü bişey yoktur Rabbim yardımcımız olsun.Sen nasılsın
Hiç test yapmadın demiÇok ittirme zaten vücut alacağı kadarını alıyor yeterli biraz itmenuzanıyorum bende valla 3.4 gün biraz kasıklarım ağrıdı başkada bişi olmadı sanki hiç transfer olmamış gibiyim
Bende dayanamadım test aldım ama yapmadım henüz korkudanYessssssssen ne durumdasın
Bende dayanamadım test aldım ama yapmadım henüz korkudan
Saka tabi rabbimin verdiği herşeye amenna,ne çıkarsa bahtimiza,sen ilk idrarlami yapmistin testini.
Yok yapmadim Daha bugün transferden sonraki 5. GünHiç test yapmadın demi
Ne güzel en azından biseyler hissetmişsin. Bu arada benim hala belirtim yok. Az önce eşimle dışarı çıktım. Bir saatten fazla yürüdüm. Iki gündür ağlamaktan helak oldum zaten. Yani kısacası ben kabullenme asamasindayim heralde. Geçen iki gunde yasımı tuttum.Çok ittirme zaten vücut alacağı kadarını alıyor yeterli biraz itmenuzanıyorum bende valla 3.4 gün biraz kasıklarım ağrıdı başkada bişi olmadı sanki hiç transfer olmamış gibiyim
Bu arada bence teste yarın git o zaman. Iki kat artışına bakarsın. Hem aklından diş gebelik ihtimalini elemiş olursun. Içın ferahlar.evet ilk idrarla öyle daha iyi sonuç çıkar deniyo kacinci günün du bugun
Öyle deme bende iki gündür çok ağlıyorum bendede belirti yok. Belli olmaz sen öyle 1 saat filan yürüme test yapana kadar. İlk transferimde bende senin gibiydimNe güzel en azından biseyler hissetmişsin. Bu arada benim hala belirtim yok. Az önce eşimle dışarı çıktım. Bir saatten fazla yürüdüm. Iki gündür ağlamaktan helak oldum zaten. Yani kısacası ben kabullenme asamasindayim heralde. Geçen iki gunde yasımı tuttum.
Bu benim 3. Denemem. Bir defa boş gebelik yaşadım. Ikinci negatif oldu. Yani tuttuğunda ya da tutmadiginda neler oluyo az çok anlamış oldum. Biraz kendimi avutuyorum belki bu kez belirti hissetmiyorumdur diyeÖyle deme bende iki gündür çok ağlıyorum bendede belirti yok. Belli olmaz sen öyle 1 saat filan yürüme test yapana kadar. İlk transferimde bende senin gibiydim
Öyle şeyler yazma ağlatacaksın beniBu benim 3. Denemem. Bir defa boş gebelik yaşadım. Ikinci negatif oldu. Yani tuttuğunda ya da tutmadiginda neler oluyo az çok anlamış oldum. Biraz kendimi avutuyorum belki bu kez belirti hissetmiyorumdur diyeAnlican küçücük bi umuda tutundum. Inan ki kalbim tam olarak olmadı diyemiyo. Ama yine de çok üzgünüm. Kendimi bir türlü teselli edemiyorum. Allahim su günleri hürmetine sana, bana, bizim gibi çaba gösteren herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Çok zor bi imtihan
Uzulmen için söylemedim. Bir de bu benim hissettiğim seni de olumsuz etkilemek istemem. Aynı sanirim test günümüz. Benim 26 temmuz, senin ne zamanÖyle şeyler yazma ağlatacaksın beniüzüntünü içimde hissediyorum bu seferki belirtisizdir herkeste belirti olacak diye bir şey yok. Bende de hiç yok sadece 3. 4. Gün kasık ağrısı oldu oda muhtemelen karnimdan iğne vuruyorum o yüzden test tarihlerimiz aynı dimi
Yok olumsuz etkilemek istediğin için değil tabiki ama bu yolda ne kadar emek verdiğini tahmin ettigimden üzüldüm. Benim ayın 24 ünde ben aynıydı diye hatırlıyorumUzulmen için söylemedim. Bir de bu benim hissettiğim seni de olumsuz etkilemek istemem. Aynı sanirim test günümüz. Benim 26 temmuz, senin ne zaman
Daha erken caney bekle az daha sabır etYok yapmadim Daha bugün transferden sonraki 5. Gün
Evet bu sefer kendime söz verdim 9. Gün test vericemDaha erken caney bekle az daha sabır et
DYok yapmadim Daha bugün transferden sonraki 5. Gün
Evet bu sefer kendime söz verdim 9. Gün test vericem