Canım benim de var 3 tane dondurulmuş 3. Gün embriyosu ,1 tane de 6. Gün embriyosu.Ama bilmiyorum ne zaman cesaret edip başlayacağım.3 gün önce 4. Denememin de negatif olduğunu öğrendim.İçim sızlıyor. Son koyulan dondurulmuştu ,diğer 3 deneme hep tazeydi.Ama hiç gebeliği göremedim.Bir kere kimyasal gebelik oldu ama gelişmedi değerler.Nedir bilmiyorum problemSelam Arkadaşlar, 2 Temmuzda kontrolüm var. Büyük ihtimal 9 Temmuz transfer gerçekleşecek. Dondurulmuş 3.gün çift embriyodaha önce 2 transfer daha geçirdim ama maalesef tutmadı. Bakalım neler olacak, herkese kolaylıklar heycanlı süreçler
hacamat yaptirmanizi tavsiye ederim ben tedavi ortasinda yaptirdim cok sukur 2. denememde guzel haber aldim.ayrica transferden sonra hic yatmadim tuvalete gittim evde de yatmadim stres yapmayin yatip yatmamakla ilgisi yokSelam Arkadaşlar, 2 Temmuzda kontrolüm var. Büyük ihtimal 9 Temmuz transfer gerçekleşecek. Dondurulmuş 3.gün çift embriyodaha önce 2 transfer daha geçirdim ama maalesef tutmadı. Bakalım neler olacak, herkese kolaylıklar heycanlı süreçler
Rabbim hayırlı etsin inşallah bu süreçte belirtileriniz oldumu,sonucunuz nasıl çıktıTemmuzda transfer olacak arkadaşlarıma hayırlı olsun hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim test günüm yarın ama büyük ihtimalle gebelik oluşmuş öncesinde test yaptım .
sizlerle kendi tecrübemi paylaşmak isterim . Transfer olduğumda idrara çok fazla sıkışıktım(doktorum öyle istedi ) yanımda hasta bezi götürdüm tam 2 saat hiç kalkmadan yattım . Eve geldim 3 günde evde yattım sadece tuvalete bir de yemek için kalktım . Bol bol ananas ve şoktan aldığım kabuklu bademden yedim. Normalde çalışıyorum ama doktorum 10 gün rapor verdi çok fazla iş yapmadım hareketlerime çok dikkat ettim. Benim 5.gün dondurulmuş embriyoydu.Rabbim hepinize nasip etsin
Benimde yarın yani 2 temmuzda kontrolüm var,aynı şekilde 3.gun çift embriyo,ama ben transfer günümü henüz tam bilmiyorum,ilk kontrolde 10 11 temmuz olabilir demişti ama kesin olarak yarın öğreneceğim,ilaçlara devam inşallah hayırlısı olsunSelam Arkadaşlar, 2 Temmuzda kontrolüm var. Büyük ihtimal 9 Temmuz transfer gerçekleşecek. Dondurulmuş 3.gün çift embriyodaha önce 2 transfer daha geçirdim ama maalesef tutmadı. Bakalım neler olacak, herkese kolaylıklar heycanlı süreçler
Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar nasip etsin,yola devam etmek için güç kuvvet versin,Yılmayin pes etmeyin içinizi karartmayinCanım benim de var 3 tane dondurulmuş 3. Gün embriyosu ,1 tane de 6. Gün embriyosu.Ama bilmiyorum ne zaman cesaret edip başlayacağım.3 gün önce 4. Denememin de negatif olduğunu öğrendim.İçim sızlıyor. Son koyulan dondurulmuştu ,diğer 3 deneme hep tazeydi.Ama hiç gebeliği göremedim.Bir kere kimyasal gebelik oldu ama gelişmedi değerler.Nedir bilmiyorum problemSon koyulanlardan umutluydum. Olmayınca kalitelerini sordum dondurulmuşların doktora bu koyulanlara benziyor,orta kalite dedi. O yüzden onlarda tutmayacak gibi geliyor.İçimde atlatamadığım büyük bir boşluk,büyük bir hüzün ve büyük bir yorgunluk Allahım sabır versin.Size güzel transferler diliyorum.Yolunuz açık olsun
merhaba kızlar benim transferim yarın 2 adet 5. gün embriyosu dua edin lütfen
Hacamati bende düşündüm,hatta sali günü faziletli gün diye yaptırmak istedim ama gidemedim malesef,siz sırt ve belinizemi yaptirdinizhacamat yaptirmanizi tavsiye ederim ben tedavi ortasinda yaptirdim cok sukur 2. denememde guzel haber aldim.ayrica transferden sonra hic yatmadim tuvalete gittim evde de yatmadim stres yapmayin yatip yatmamakla ilgisi yok
Merhaba canım teşekkür ederim bugün 14.günüm 2000 çıktı değerim çok şükür . İlk başta hiçbir belirti olmadı hatta hiç ağrım yok diye üzüldüm ama 4.gün yavaştan bir şeyler hissettim . Ama göğüs hassasiyeti baştan beri vardıRabbim hayırlı etsin inşallah bu süreçte belirtileriniz oldumu,sonucunuz nasıl çıktı
hayırlı olsunnMerhaba canım teşekkür ederim bugün 14.günüm 2000 çıktı değerim çok şükür . İlk başta hiçbir belirti olmadı hatta hiç ağrım yok diye üzüldüm ama 4.gün yavaştan bir şeyler hissettim . Ama göğüs hassasiyeti baştan beri vardı
amin cnm inşallahHayırlı sonuçlar alın inşallah hepimizin yüzü gülsün bu topikte birbirimize destek olalım
Allah dileyen herkese nasip etsin en güzel şekilde inşallahhayırlı olsunnbize de dua et yarın transferim
Yaaaa harika bir haber değeriniz cokguzel çıkmış maşallah,sağlıklı bir şekilde ilerlesinMerhaba canım teşekkür ederim bugün 14.günüm 2000 çıktı değerim çok şükür . İlk başta hiçbir belirti olmadı hatta hiç ağrım yok diye üzüldüm ama 4.gün yavaştan bir şeyler hissettim . Ama göğüs hassasiyeti baştan beri vardı
Amin Allah herkese nasip etsin sonuna kadar hak ediyoruzYaaaa harika bir haber değeriniz cokguzel çıkmış maşallah,sağlıklı bir şekilde ilerlesin
Darısı başımızaaa