3. Gün embriyosu olduğu için ancak bu kadar çıkar kuzum 5. Gün embriyoları bile ancak böyle çıkıyorSaol kuzum aslında dünkü bugün silinmiş hafif.bugunkude daha koyu görünüyo o yüzden.aslinda aynı derecede ikisi niye artmiyo anlamadım
Bende gecenki transferimde ta 6. Gün başlamıştım yapmaya tabiki negatif çıkmıştı çok moralim bozulmuştu kendime zehir etmiştim günleri. Boşver test zamanin ne zaman5. Gün embriyosu 2 tane konuldu ilk deneme heycanıma yenik düşüyorum
Inşallah canım inşallah öyledir3. Gün embriyosu olduğu için ancak bu kadar çıkar kuzum 5. Gün embriyoları bile ancak böyle çıkıyor
Ben dün kan vermiştim ya normal test günüm çarşamba ama ben yarınmı vereyim kan çarşambamı .Çarşamba verirsem 44.1 en az kaç olmalıInşallah canım inşallah öyledir
160-170 filan olur tahminimce %60 artmasi yeterli diyor drlarBen dün kan vermiştim ya normal test günüm çarşamba ama ben yarınmı vereyim kan çarşambamı .Çarşamba verirsem 44.1 en az kaç olmalı
Tamam bakalım sana atarim sonucu çok saol160-170 filan olur tahminimce %60 artmasi yeterli diyor drlar
Canım merhaba, eğer testini dün verdiysen kafanın karışmaması adına iki gün sonra yani yarın ver. İki katı artması gerekiyor yani sonucun 88 civarında cikacaktir. Çarşamba verirsende arada 3 gün olacak yani değerinin ortalama 120 civarında cikacaktir. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBen dün kan vermiştim ya normal test günüm çarşamba ama ben yarınmı vereyim kan çarşambamı .Çarşamba verirsem 44.1 en az kaç olmalı
Teşekkür ederim ilgin için Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallahCanım merhaba, eğer testini dün verdiysen kafanın karışmaması adına iki gün sonra yani yarın ver. İki katı artması gerekiyor yani sonucun 88 civarında cikacaktir. Çarşamba verirsende arada 3 gün olacak yani değerinin ortalama 120 civarında cikacaktir. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin canım inşallahTeşekkür ederim ilgin için Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah
Tabiki atTamam bakalım sana atarim sonucu çok saol
Belirtilerim çok yok nadir hissediyorumTabiki atrica ederim ne demek belirtilerin devam ediyor mu
Neler hissettin peki en başından beriBelirtilerim çok yok nadir hissediyorum
Kasık ağrısı batma yanma hissi belim de de adet olacakmis hissi yani aslında tüm belirtiler adet öncesi belirtiler di ama kanamam olunca belkide adet ağrısıydı onlarNeler hissettin peki en başından beri
Sen baya baya belirti yasamissin bende hiç yokKasık ağrısı batma yanma hissi belim de de adet olacakmis hissi yani aslında tüm belirtiler adet öncesi belirtiler di ama kanamam olunca belkide adet ağrısıydı onlar
Ama o belirtiler adet ağrısı da olabilir sonuçta kanamam var.ben daha önceki gebeligimde hiç bir belirti yaşamamıştım normal gebelikti yanibolmalı diye bir şey yok kuzum bu yüzden üzme kendiniSen baya baya belirti yasamissin bende hiç yok
En belirgin özelliği böyle ağrılar yaşamak kuzum eğer adet ahrisi olsaydı kanaman devam ederdi senin yerleşme kanaması gibi bişi oldu çok şükürAma o belirtiler adet ağrısı da olabilir sonuçta kanamam var.ben daha önceki gebeligimde hiç bir belirti yaşamamıştım normal gebelikti yanibolmalı diye bir şey yok kuzum bu yüzden üzme kendini
Ama hala fitili her attıktan sonra başlıyo ufak ufak Allah korusun dış gebelikmi acaba kurban olduğum Allahım bu son şansım senin mucizen dışında inşallah kötü sonuçlanmazEn belirgin özelliği böyle ağrılar yaşamak kuzum eğer adet ahrisi olsaydı kanaman devam ederdi senin yerleşme kanaması gibi bişi oldu çok şükür
Kötü düşünme fitilde artık orayı tahriş etmiş olabilir. Çok mu itekliyorsun ileriye? Ben parmağımın ilk boğumuna kadar itiyorum o kadar yeterli zatenAma hala fitili her attıktan sonra başlıyo ufak ufak Allah korusun dış gebelikmi acaba kurban olduğum Allahım bu son şansım senin mucizen dışında inşallah kötü sonuçlanmaz